Uhličitá koupel

6
21.10.17 10:50

Uhličitá koupel

Ahoj holky,
mám v rozpisu v lázních uhličitou koupel (nevím jestli bude suchá nebo voda), nikdy jsem na tom nebyla. Zajímalo by mě kdo jste absolvoval, jaké to je? Je to dobře snášené? Nemůžu sebou pak praštit nebo mít nějaké problémy? (jsem taková citlivka :-D) Jak jste se po této koupeli cítily? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
21.10.17 10:55
@Medeia píše:
Ahoj holky,
mám v rozpisu v lázních uhličitou koupel (nevím jestli bude suchá nebo voda), nikdy jsem na tom nebyla. Zajímalo by mě kdo jste absolvoval, jaké to je? Je to dobře snášené? Nemůžu sebou pak praštit nebo mít nějaké problémy? (jsem taková citlivka :-D) Jak jste se po této koupeli cítily? Díky :kytka:

uhličitou lázeň jsem absolvovala v Poděbradech, tedy s místními prameny.Voda je mírně teplá a probublávají malé perličky. Ty jakoby příjemně praskají na kůži po celém těle. Tělo i kůže je výrazně prokrveno, kůže mírně červená. Vše je velmi příjemné. Procedura však snižuje tlak, takže se Ti může velmi pravděpodobně točit hlava a přivodit mírné mdloby. Z tohoto důvodu se musí po lázni asi 10 minut ležet. Budeš po ní docela ospalá ( zase příjemně) a malý šlofíček po ní není vůbec od věci. Tak snad jsem Ti to trochu přiblížila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.10.17 18:08

Moc děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie