Uhnízdění vajíčka a BT

19
27.3.14 16:51

Uhnízdění vajíčka a BT

Ahoj :mavam:
hledala jsem v konverzích, zda najdu nějakou, která se týká bazální teploty při uhnízdění vajíčka, ale bohužel jsem nenašla, proto se ptám, jak jste to měli vy? všude píší, že buď nastane prudký jednodenní pokles a nebo žádný.

Jsem 5 DPO teplota mi dneska klesla z 37,0 na 36,9. Nevím, zda může být pokles takto malý a jestli vůbec můžu být s touto teplotou těhotná, když moje teploty před ovu byly 36,6-36,7.

Prosím o zkušenosti a názory, předem děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3574
27.3.14 16:56

Ahojky, koukam na svoje grafy a při prvním těhotenství (který teda v 11.tt zamlklo) sem měla 9. DPO pokles z 37,1 na 36,8 a další den zase zpátky na 37,1. A teď mam čerstvě // na testu a tam sem měla 4.DPO pokles z 37,0 na 36,7 a pak zase nahoru. Takže pokaždý jednorázově o 0,3 stupně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68995
27.3.14 17:05

Za prve - pokles o jednu desetinu nevypovida absolutne o nicem, to je o dve prevaleni z boku na bok vic.
Za druhe - 5.DPO soudit tehotenstvi dle BT je velice, velice odvazne ;) Ja bych spis poradila teplomer schovat, ted to tam proste bud je nebo neni a 14 dni po ovulaci zkusit tehotensky test, ktery ma pro urceni tehotenstvi stokrat vetsi vypovidaci hodnotu nez BT v te same dobe ;)
Ono sice existuji priznaky, ktere se ukazuji u jisteho procenta tehotnych, ale ony se ukazuji i u mensiho procenta netehotnych, takze jsi zas tam, kde jsi byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
27.3.14 17:13

@ugluk Take po potvrzeni ovulace teplomer schovavam, protoze me to stresuje. Premyslet o tom, ze nedoslo k poklesu pri uhnizdenim, ze krivka neni trifazicka… To to jsem to pak vzdavala jeste daleko pred prichodem ms. Takto si alespon uchovam nadeji az do jejiho prichodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68995
27.3.14 17:37

@Cuddy tak nejak no ;)

Ciste statisticky a hodne zjednodusene - implantacni pokles (definovany jako pokles minimalne o 0,2 stupne s nasledujicim vzestupem) ma hodne optimisticky na grafu poznat 50 % tehotnych. Stejny pokles se ovsem vyskytuje cca u 25 % netehotnych.
V jednom cyklu otehotni 20 % zen.

Takze z 10 zen budou mit graf s implantacnim poklesem 3. Jedna z nich bude tehotna, dve ne, tudiz zaznamenam-li implantacni pokles, je asi tak 2× vyssi sance, ze tehotna nejsem, nez ze jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
25.1.20 15:31
@ugluk píše:
@Cuddy tak nejak no ;)

Ciste statisticky a hodne zjednodusene - implantacni pokles (definovany jako pokles minimalne o 0,2 stupne s nasledujicim vzestupem) ma hodne optimisticky na grafu poznat 50 % tehotnych. Stejny pokles se ovsem vyskytuje cca u 25 % netehotnych.
V jednom cyklu otehotni 20 % zen.

Takze z 10 zen budou mit graf s implantacnim poklesem 3. Jedna z nich bude tehotna, dve ne, tudiz zaznamenam-li implantacni pokles, je asi tak 2× vyssi sance, ze tehotna nejsem, nez ze jsem :)

Vycerpavajici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
26.1.20 12:27

Ja mela pokles 9 dpo a nic z toho nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...