Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, předem se omlouvám za fotku ![]()
V pátek mám dostat Menses, ale dnes jsem začala takto špinit a mírné bolesti v podbříšku.
Nikdy jsem toto neměla. Myslíte že jde o uhnizďování? ![]()
Příspěvek upraven 05.09.23 v 21:00
@Market34444 píše:
Ahojky, předem se omlouvám za fotku
V pátek mám dostat Menses, ale dnes jsem začala takto špinit a mírné bolesti v podbříšku.
Nikdy jsem toto neměla. Myslíte že jde o uhnizďování?
Může a nemusí.
Ahojte mám dotaz mám spožden 5 den. A první Test mi vyšel mírně pozitivní ale opravdu mírně musím se na to opravdu zaměřit z blízka a nemá žádnou barvu. Dnes po dvou dnech jsem si dělala další a tam už vůbec nic nevidím co myslíte děkuji
@Sára1213 negativní, 5 dni zpoždění už by musela byt krasne viditelná čárka, nebo byla později ovulace
Ahojte holky tak zítra to bude přesně týden když menses nepřijde co si myslíte mám pocit žízně už skoro dva týdny pořád chodím na malou třeba dvakrát za deset minut ale zatím nepociťuji že by mi bylo zlé spíš chutě k jídlu na sladké a na testu jak jsem psala je opravdu slabá bez barevná čárka ale není to stejná jako ryska a další testy negativní řeknete prosím svůj názor moc děkuji
Příspěvek upraven 23.06.24 v 22:12
Na fotce opravdu nejde nic vidět ale ja i kamarádka tam něco málo vidíme když se podíváme 😏
Ahojky holky mám dotaz je možné mít nějaký příznaky za týden menší vím že ne úplně větší je hodně brzy na týden. Ale někde jsem četla že třeba je Bolí pod břichem nebo něco jiného prosím poraďte a kdy testovat? Děkuji za odpovědi ![]()
Příspěvek upraven 12.07.24 v 19:40
@Sára1213 nejdříve tak 10 dni po ovulaci. Ale jistota je v den vynechání menstruace
Napsal by mi tu prosím někdo jaký jsou pocity po 9 dnech po oplodnění prosím nějaké malé příznaky? Alespoň moc děkuji ![]()