Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já vím asi dost možna blbá otazka ale i tak by mě to zajímalo. zajíma mě jak kdo uklada oblečení, jestli každy mate svoji skřín nebo všichni oblečení v jedne skrini.my mameobleceni pomíchane ruzně. manzel ma treba trička mezi myma tričkami, mezi tim mají i nase deti obleceni.snad nekdo ví co myslím. ma to nekdo taky tak
Kazdy mame obleceni zvlast, pritel svoji skrin, ja svoji skrin a nenarozeny syn uz ma oblecky taky u sebe ve skrini
Ne, kazdy mame svoji skříň, i kazde dite ma hadry zvlast. By mi muselo hrabnout, se pokaždé prohrabovat horou hadru a zkoumat ci je co, zvlášť, kdyz deti maj ledacos stejne jen v jine velikosti
a představa ze mi chlap naflaka svoje pracovni trika mezi moje kosile a halenky, tak bych ho asi brzo zabila
jediné co mam spolecne jsou zimni bundy a kabaty, ale na ty mame jeste extra skrin mimo zbytek obleceni.
Kazdy mame svou skrin, jen veci na lyze mame specne na horni polici. Kazde dite ma taky svoje supliky a svoji satni skrin.
S mužem máme jednu vestavěnou skříň v ložnici, ale každý v ni svůj oddíl. Věci na raminkach máme společně na jedině tyči, co v ni je.
Hotové dítě má svou skříň ve svém pokoji a dítě, co se ještě vaří, má oblecky zatím všude možně, kde bylo místo, jelikož skříň jsme mu ještě nesmontovali a pokoj nedodelali, takže bychom ji ani neměli kam dat
![]()
@Kriss Tina píše:
Ne, kazdy mame svoji skříň, i kazde dite ma hadry zvlast. By mi muselo hrabnout, se pokaždé prohrabovat horou hadru a zkoumat ci je co, zvlášť, kdyz deti maj ledacos stejne jen v jine velikostia představa ze mi chlap naflaka svoje pracovni trika mezi moje kosile a halenky, tak bych ho asi brzo zabila
jediné co mam spolecne jsou zimni bundy a kabaty, ale na ty mame jeste extra skrin mimo zbytek obleceni.
tak asi budu jedina co to takhle mam ![]()
@zipserova a nemate v tom chaos? Ja mam treba svoje oblečení rada srovname a prehled, ale mam doma 3 chlapi a to je jeden vetsi bordelar nez druhy, predstava ze se de syn oblict a rozhazi mi všechny moje veci stejne, jako dycky rozhazi celou svoji skříň, tak bych byl brzo vydedenej
nad skrinema kluku obcas pomalu zaplacu, kdyz to otevru
mit to jak vy, tak asi budu vydavat obleceni na pridel ![]()
Tak my máme oblečení v šatně a každý máme své police, dcery mají své komody a skříně.
My máme společnou šatnu, ale každý své police, svou tyč na ramínka. Děti mají také společnou skříň, ale opět rozdělenou po poličkách a každý svůj šuplík. Mít vše dohromady, tak se z toho zblázním. Ani s chlapem bych to nedala, natož dětma.
@zipserova píše:
Já vím asi dost možna blbá otazka ale i tak by mě to zajímalo. zajíma mě jak kdo uklada oblečení, jestli každy mate svoji skřín nebo všichni oblečení v jedne skrini.my mameobleceni pomíchane ruzně. manzel ma treba trička mezi myma tričkami, mezi tim mají i nase deti obleceni.snad nekdo ví co myslím. ma to nekdo taky tak
Každý máme svoje skříně, protože máme svůj pokoj. Manžel i já máme svoji „pracovnu“, kde i spíme. V ložnici se už věnujeme jen manželskému životu.
Rozdělené máme i skříně v chodbě, tam ale expanduju i do jeho skříbě, mám víc kabátů ![]()
@Bábrdl Promiň, ale tvůj příspěvek mě zaujal
Vy máte s manželem každý svůj pokoj kde spíte a do ložnice chodite jen sexovat? ![]()
Každý máme svoji skříň.. Já, chlap, děcka každé zvlášť
my s chlapem tedy jednu, ale rozdelenou na sekce moje tvoje ![]()
Každý máme svoje, je jednu skříň takovou společnou kde je povlečení, podzimni/zimní bundy co zrovna nenosime apod. Tak jak to máš tak bych nic nenašla.