Úklid oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
3.10.20 18:50

uklid oblečení

Já vím asi dost možna blbá otazka ale i tak by mě to zajímalo. zajíma mě jak kdo uklada oblečení, jestli každy mate svoji skřín nebo všichni oblečení v jedne skrini.my mameobleceni pomíchane ruzně. manzel ma treba trička mezi myma tričkami, mezi tim mají i nase deti obleceni.snad nekdo ví co myslím. ma to nekdo taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1680
3.10.20 18:51

Kazdy mame obleceni zvlast, pritel svoji skrin, ja svoji skrin a nenarozeny syn uz ma oblecky taky u sebe ve skrini

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
3.10.20 18:54

Ne, kazdy mame svoji skříň, i kazde dite ma hadry zvlast. By mi muselo hrabnout, se pokaždé prohrabovat horou hadru a zkoumat ci je co, zvlášť, kdyz deti maj ledacos stejne jen v jine velikosti :D a představa ze mi chlap naflaka svoje pracovni trika mezi moje kosile a halenky, tak bych ho asi brzo zabila :lol: jediné co mam spolecne jsou zimni bundy a kabaty, ale na ty mame jeste extra skrin mimo zbytek obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
3.10.20 18:58

Kazdy mame svou skrin, jen veci na lyze mame specne na horni polici. Kazde dite ma taky svoje supliky a svoji satni skrin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
3.10.20 19:01

S mužem máme jednu vestavěnou skříň v ložnici, ale každý v ni svůj oddíl. Věci na raminkach máme společně na jedině tyči, co v ni je.

Hotové dítě má svou skříň ve svém pokoji a dítě, co se ještě vaří, má oblecky zatím všude možně, kde bylo místo, jelikož skříň jsme mu ještě nesmontovali a pokoj nedodelali, takže bychom ji ani neměli kam dat :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.10.20 19:03
@Kriss Tina píše:
Ne, kazdy mame svoji skříň, i kazde dite ma hadry zvlast. By mi muselo hrabnout, se pokaždé prohrabovat horou hadru a zkoumat ci je co, zvlášť, kdyz deti maj ledacos stejne jen v jine velikosti :D a představa ze mi chlap naflaka svoje pracovni trika mezi moje kosile a halenky, tak bych ho asi brzo zabila :lol: jediné co mam spolecne jsou zimni bundy a kabaty, ale na ty mame jeste extra skrin mimo zbytek obleceni.

tak asi budu jedina co to takhle mam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
3.10.20 19:03

Každý vlastní skříň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
3.10.20 19:10

@zipserova a nemate v tom chaos? Ja mam treba svoje oblečení rada srovname a prehled, ale mam doma 3 chlapi a to je jeden vetsi bordelar nez druhy, predstava ze se de syn oblict a rozhazi mi všechny moje veci stejne, jako dycky rozhazi celou svoji skříň, tak bych byl brzo vydedenej :D nad skrinema kluku obcas pomalu zaplacu, kdyz to otevru :D mit to jak vy, tak asi budu vydavat obleceni na pridel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
3.10.20 19:14

Tak my máme oblečení v šatně a každý máme své police, dcery mají své komody a skříně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
3.10.20 19:18

My máme společnou šatnu, ale každý své police, svou tyč na ramínka. Děti mají také společnou skříň, ale opět rozdělenou po poličkách a každý svůj šuplík. Mít vše dohromady, tak se z toho zblázním. Ani s chlapem bych to nedala, natož dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.10.20 19:19
@zipserova píše:
Já vím asi dost možna blbá otazka ale i tak by mě to zajímalo. zajíma mě jak kdo uklada oblečení, jestli každy mate svoji skřín nebo všichni oblečení v jedne skrini.my mameobleceni pomíchane ruzně. manzel ma treba trička mezi myma tričkami, mezi tim mají i nase deti obleceni.snad nekdo ví co myslím. ma to nekdo taky tak

Každý máme svoje skříně, protože máme svůj pokoj. Manžel i já máme svoji „pracovnu“, kde i spíme. V ložnici se už věnujeme jen manželskému životu.

Rozdělené máme i skříně v chodbě, tam ale expanduju i do jeho skříbě, mám víc kabátů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
3.10.20 19:31

@Bábrdl Promiň, ale tvůj příspěvek mě zaujal :D Vy máte s manželem každý svůj pokoj kde spíte a do ložnice chodite jen sexovat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.10.20 19:38

Každý máme svoji skříň.. Já, chlap, děcka každé zvlášť :think: my s chlapem tedy jednu, ale rozdelenou na sekce moje tvoje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35514
3.10.20 19:45

Každý máme svoje, je jednu skříň takovou společnou kde je povlečení, podzimni/zimní bundy co zrovna nenosime apod. Tak jak to máš tak bych nic nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30909
3.10.20 19:47

Kazdy svoji plus jednu spolecnou na sezonni obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný