Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj,
už se vám to taky někdy stalo? Mně ano.
Jela jsem do obchodu do východního Němacka do Žitavy a náhle všechna parkoviště byla prázdná. Byla tam jedna paní a já ptala se jí německy proč tady nikdo není a ona mi odvětila:No to víte vžyť je národní svátek sjednocení Německa. Já se těšila, že si vybavím domácnost a teď tohle. Paní se mi vysmála![]()
![]()
.Musela jsem jet zpět!
?? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
Jela jsem do obchodu do východního Němacka do Žitavy a náhle všechna parkoviště byla prázdná. Byla tam jedna paní a já ptala se jí německy proč tady nikdo není a ona mi odvětila:No to víte vžyť je národní svátek sjednocení Německa. Já se těšila, že si vybavím domácnost a teď tohle. Paní se mi vysmála![]()
![]()
.Musela jsem jet zpět!
No a? ![]()
Zapeklitý případ ![]()
Tak hlavně, ze se nikomu nic nestalo.
Příště zkus strejdu googla, ten ví všechno.
Co? Neni nahodou hranice ceska s nemeckem zavrena?
a kdyz uz teda jedu nekam nakupovat, tak si snad predem zjistím, jestli maj otevřeno ne?
@Anonymní píše:
Ahoj,
![]()
.Musela jsem jet zpět!
No teda, ti tě teda nachytali.
Ne nestalo se mi to, protože jsem natolik chytrá, že si otvírací dobu vždy ověřuji předem. Navíc teď v koronadobě. Dobře si udělala, že to sem píšeš anonymně, protože fakt trapas ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
![]()
.Musela jsem jet zpět!
Ještě lepší je vysvětlovat Němci, proč je u nás svátek 8. května a co to vlastně slavíme. ![]()
@Monchichik píše:
@Kriss Tina Do Saska se může na 24 hodin…
Eeehm… Ja teda nevím, ale na hranicích nikdo nestojí. Příbuzný jezdí z Německa na vikendy sem do ČR… Nezajímala jsem se o detaily, ale manžel je pendler, denni, a fakt teda nikde nikdo…
@Anonymní píše:
Eeehm… Ja teda nevím, ale na hranicích nikdo nestojí. Příbuzný jezdí z Německa na vikendy sem do ČR… Nezajímala jsem se o detaily, ale manžel je pendler, denni, a fakt teda nikde nikdo…
Oni chytají jenom namatkou a nekdy ne primo na hranicich, ale klidne i kus za nima, kdyz vidi ceskou značku. Stejne je to na Slovensku, tam maj taky mit uzavřené hranice, ale drtiva vetsina projede tam i zpet bez kontroly.
@Kriss Tina píše:
Oni chytají jenom namatkou a nekdy ne primo na hranicich, ale klidne i kus za nima, kdyz vidi ceskou značku. Stejne je to na Slovensku, tam maj taky mit uzavřené hranice, ale drtiva vetsina projede tam i zpet bez kontroly.
Tak pokud maji pendleri vyjimku, tak pochybuju o nějakém složitém ověřování, zda zastavili skutečného pendlera nebo nekoho, kdo si jede nakoupit.
pokud teda nebude mit v autě celou rodinku ![]()
@Anonymní píše:
Tak tady u nás na hranicích kontroly jsou…namátkové…prý už si tam zase postavili ty svoje stany…
@Anonymní píše:
Tak pokud maji pendleri vyjimku, tak pochybuju o nějakém složitém ověřování, zda zastavili skutečného pendlera nebo nekoho, kdo si jede nakoupit.pokud teda nebude mit v autě celou rodinku
tak pendleři musí mít v ruce papír o tom, že tam pracují…pokud je zastaví, tak ho musí ukázat…
Ahoj,
.Musela jsem jet zpět! 
Jela jsem do obchodu do východního Němacka do Žitavy a náhle všechna parkoviště byla prázdná. Byla tam jedna paní a já ptala se jí německy proč tady nikdo není a ona mi odvětila:No to víte vžyť je národní svátek sjednocení Německa. Já se těšila, že si vybavím domácnost a teď tohle. Paní se mi vysmála