Nachytali mě Němci

Anonymní
3.10.20 14:45

Nachytali mě Němci

Ahoj,
už se vám to taky někdy stalo? Mně ano.
Jela jsem do obchodu do východního Němacka do Žitavy a náhle všechna parkoviště byla prázdná. Byla tam jedna paní a já ptala se jí německy proč tady nikdo není a ona mi odvětila:No to víte vžyť je národní svátek sjednocení Německa. Já se těšila, že si vybavím domácnost a teď tohle. Paní se mi vysmála :oops: :,( :?.Musela jsem jet zpět! :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
3.10.20 14:47
@Anonymní píše:
Ahoj,
Jela jsem do obchodu do východního Němacka do Žitavy a náhle všechna parkoviště byla prázdná. Byla tam jedna paní a já ptala se jí německy proč tady nikdo není a ona mi odvětila:No to víte vžyť je národní svátek sjednocení Německa. Já se těšila, že si vybavím domácnost a teď tohle. Paní se mi vysmála :oops: :,( :?.Musela jsem jet zpět! :oops:

8o?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
3.10.20 14:49
@Anonymní píše:
Ahoj,
Jela jsem do obchodu do východního Němacka do Žitavy a náhle všechna parkoviště byla prázdná. Byla tam jedna paní a já ptala se jí německy proč tady nikdo není a ona mi odvětila:No to víte vžyť je národní svátek sjednocení Německa. Já se těšila, že si vybavím domácnost a teď tohle. Paní se mi vysmála :oops: :,( :?.Musela jsem jet zpět! :oops:

No a? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.10.20 14:51

Úplně z toho cítím Božku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
3.10.20 14:54

Zapeklitý případ :think:
Tak hlavně, ze se nikomu nic nestalo.
Příště zkus strejdu googla, ten ví všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
3.10.20 14:55

Co? Neni nahodou hranice ceska s nemeckem zavrena? :think: a kdyz uz teda jedu nekam nakupovat, tak si snad predem zjistím, jestli maj otevřeno ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
3.10.20 15:02
@Anonymní píše:
Ahoj,

No teda, ti tě teda nachytali.
Ne nestalo se mi to, protože jsem natolik chytrá, že si otvírací dobu vždy ověřuji předem. Navíc teď v koronadobě. Dobře si udělala, že to sem píšeš anonymně, protože fakt trapas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32088
3.10.20 15:04

@Kriss Tina Do Saska se může na 24 hodin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
3.10.20 15:06
@Anonymní píše:
Ahoj,

Ještě lepší je vysvětlovat Němci, proč je u nás svátek 8. května a co to vlastně slavíme. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.20 15:14
@Monchichik píše:
@Kriss Tina Do Saska se může na 24 hodin…

Eeehm… Ja teda nevím, ale na hranicích nikdo nestojí. Příbuzný jezdí z Německa na vikendy sem do ČR… Nezajímala jsem se o detaily, ale manžel je pendler, denni, a fakt teda nikde nikdo…

• Citovat
  • Upravit
37131
3.10.20 15:17
@Anonymní píše:
Eeehm… Ja teda nevím, ale na hranicích nikdo nestojí. Příbuzný jezdí z Německa na vikendy sem do ČR… Nezajímala jsem se o detaily, ale manžel je pendler, denni, a fakt teda nikde nikdo…

Oni chytají jenom namatkou a nekdy ne primo na hranicich, ale klidne i kus za nima, kdyz vidi ceskou značku. Stejne je to na Slovensku, tam maj taky mit uzavřené hranice, ale drtiva vetsina projede tam i zpet bez kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35706
3.10.20 15:20

Teda ty tě dostali kulišáci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.20 15:21
@Kriss Tina píše:
Oni chytají jenom namatkou a nekdy ne primo na hranicich, ale klidne i kus za nima, kdyz vidi ceskou značku. Stejne je to na Slovensku, tam maj taky mit uzavřené hranice, ale drtiva vetsina projede tam i zpet bez kontroly.

Tak pokud maji pendleri vyjimku, tak pochybuju o nějakém složitém ověřování, zda zastavili skutečného pendlera nebo nekoho, kdo si jede nakoupit. :nevim: pokud teda nebude mit v autě celou rodinku :lol:

• Citovat
  • Upravit
32088
3.10.20 15:21
@Anonymní píše:
Eeehm… Ja teda nevím, ale na hranicích nikdo nestojí. Příbuzný jezdí z Německa na vikendy sem do ČR… Nezajímala jsem se o detaily, ale manžel je pendler, denni, a fakt teda nikde nikdo…

Tak tady u nás na hranicích kontroly jsou…namátkové…prý už si tam zase postavili ty svoje stany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32088
3.10.20 15:22
@Anonymní píše:
Tak pokud maji pendleri vyjimku, tak pochybuju o nějakém složitém ověřování, zda zastavili skutečného pendlera nebo nekoho, kdo si jede nakoupit. :nevim: pokud teda nebude mit v autě celou rodinku :lol:

tak pendleři musí mít v ruce papír o tom, že tam pracují…pokud je zastaví, tak ho musí ukázat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný