Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
No tak si to po sobě přečti- část toho je fakt tvoje projekce nějakých teorií, na to bych se fakt vykašlala. Nejsi povinná po nikom uklízet jeho místo a tečka
Taky máme takové exempláře…neřeším a dost pochybuji, že by to řešila nějaká návštěva a pokud mě kvůli tomu, že jsem ženská, pasují za univerzální uklizecku, tak s takovými nechci mít nic společného a jejich názor je mi u pp*dele…jsme proboha v roce 2025, moje genitalie se na uklidu nepodileji, takze nevim, jak by s nim mely souviset ![]()
Co se týče společných prostor - záchod to bývá téma fakt asi všude, jak tady někdo zmiňoval to vzdělání- pohybují se celý profesní život převážně mezi VŠ vzdělanými a rozhodně to nezaručuje používání WC štětky
To bohužel no…vždy to dřív nebo později dospěje k tomu, že to někdo nevydrží a nalepí tam nějaký pasivně-agresivní vzkaz, jednou jsem na tohle téma dokonce zažila a celofiremní meeting/školení
Nastesti mame nekolik, tak proste jdu jinam, kdyz je to extremni. Kuchyňka, mikrovlnka - tady zase je otázka, jestli je to fakt tak hrozné, nebo máš nadprůměrné standardy
Já nikdy společným prostorům úplně nevěřím, a.to nejsem žádná vzorná hospodyňka - nepokladam nic na linku, jen na talíř atd…pokud by tam vysloveně byla špína a má to někdo uklízet, vynesla bych stiznost (ale je dobre rozlisit, co je fakt bordel, anebo jestli si typ, co leští dřez jak zrcadlo a nesnese ani uschnout kapku napriklad).
A co bych teda ale fakt protestovala, to jsou pracovní papíry umazane jídlem (nechutne, to jak fakt?) nebo nedejbože krví, to bych do ruky nebrala a chtěla nápravu od nadřízeného, to musí být snad i v rozporu s BOZP.
@Anonymní píše: Více
Pokud si stěžují všichni, tak sdělit zamestnavali a zaměstnavatel by měl zajistit úklidovou firmu, ta má své zaměstnance proškolene a řeší případně stížnosti. Ale musíte taky zaplatit, ne si najmout někoho za pár korun na dpp. A zbytek s tím nic nenadelas. Pokud pro kolegy je to standard, tak v tomto věku už to nenaučis. Buď ti to začne být jedno nebo musíš jít pracovat jinam.