Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
před týdnem jsi zjistila, že jsi těhotná a už jsi na rizikovém? v kolikátém týdnu jsi?
Práci máte? finance na nájem? ke tvým rodičům nemůžete?
A asi se ti to nebude líbit, ale je dobrý nápad mít ve vaší situaci dítě? ![]()
No tak ať se budoucí táta postará, ne? Když nechceš na potrat. Kolik vám je? Tak běž ke svým rodičům
@Keyllah píše: Více
To bude stopadesátá verze příběhu o matce, která se snaží zbavit syna a jeho přítelkyně.
@princess.consuela píše: Více
aha, dík, není nutné tedy ztrácet čas…
@Keyllah 8+4 ano v rizikovém protoze jsme uz dřív potratila 3×.
Ano 15 teho nám přijdou peníze a my si jsme schopni zajistit na kauci a nájem.
Bohuzel ted nejsme schopni tady jsme zaplatili nájem na začátku měsíce.
@pikola je mi 27. Přítelovi 30.
Nechci na potrat s důvodu že už jsem několikrát potratila a konečně to vypadá dobře ![]()
@deniiina
Jo proč by ne oba vyděláváme. Přijdou nám výplaty teda já jsme teď na nemocenské ale ještě mi přijde výplata přítelovi taky normálně by jsme měli na nájem i kauci
@Anonymní píše: VíceŽijete u rodičů, jste snad pracující, neplatíte komerční nájem. Vy opravdu nemáte žádné úspory??? Když se evidentně opakovaně pokoušíte o dítě.
takže těhotníš opakovaně ale s tchánovci jste o dětem nemluvili?
nemáte žádnou finanční rezervu už teď? ![]()
a to jste neměli namyšlené bydlení? xkrát otěhotníš, ale bydlení neřešíte? ![]()
@princess.consuela
Nevim kdo měl stejný příběh, ale my žijeme na baráku s jeho rodinou uz 2 roky mame jakoby samostatnou jednotku. Nastehovali jsme se s důvodu levnějšího nájmu, neustále nám to nabízeli ale bohuzel se jim nelíbí ze jsem ted těhotná ze měli jine plany pro nás a takový no nebudu radši komentovat docela jsme nasrana …
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky.

Jdu tady s takovým nešťastným příběhem.
Pred týdnem jsem zjistila ze jsem těhotná bohužel přítel se neuhlídal a ja hned otěhotněla. Žijeme u rodičů přítele na baráku jakmile to zjistili okamžitě nám řekli ze se mame vypadnout do konce února takze do zítra. Absolutně nevim co mame delat ted dál nemáme tu smlouvu nic barák je napsaný na jeho rodice.
Bohuzel jsme si snímá sedli i pokecali ale stejne nechcou byt baráku dite i kdyz jsme jim řekli ze teda půjdeme ale ze at nám daji aspon par dni tez si sezenem bydleni a na kauci a podobně. I presto to nejde.
Nevim si uz rady bohuzel mam rizikové těhotenství a jeste se k tomu stresuji