Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
Tak predtim jsi psala, zej jste platili dovolene a wellness i rodicum a najednou jeste dalsi okolnosti. ![]()
@Tarena ja jsem to neoznámila oni to poznali kdyz se me zeptali proč jsem doma a proč mi je asi furt zle
Kdyz mam nasetreno jen 15 tisic nedelam haura a neutratim 150 tisic za dovolenou pro sebe i rodice.
Ve 30 vyhodí rodiče syna, protože ta jeho je těhotná?
no, tím to vyřeší. Evidentně děláte něco dost blbě.
Prvně zaplaťte dluhy a exekuce, sežeňte si bydlení, našetřete si peníze a potom si dělejte děcka.
Jak to děcko chcete uživit, když se neužívite ani sami.
@Tarena Ja ano. Ale vzdyxky jsme davala penize přítelovi neboť on měl nějaké problémy co se týče dluhu. Mam našetřeno 15 tisíc ted. Od ledna jsem davala vzdyxky neco bokem přítel ten toho moc nedává bokem.
Takže úsporu nákladů na bydlení jste prosustrovali, nemáte ani na kauci, o doporucovanych 3 mesicich nasetrenych bokem si můžete nechat zdát, antikoncepce je sprosté slovo (pritel se neuhlidal, takže „antikoncepce“ prerusovana souloz - ta je nej, taky jsem tady díky ni
) a až teď řešíte, co dál.
No, jste docela v pr..takze domluvit se s rodinou, at vás tam aspon jeste 6 mesicu nechají a oba makat a makat..
Ať nedostane vaše dítě do vinku jen dluh na popelnicich..
Tak a jsme doma. Pak už chápu, že vás tam s dluhy nechtějí, nikdo není zvědavý na to, aby mu u dveří zvonil exekutor. Navíc rozumní lidé by si snad vytvořili rezervu a pak plánovali dítě. Není vám čtyřicet, abyste museli kvaltovat a honit čas.
Pokud měl dluhy, bude v registru, takže vám nejspíš nikdo nepůjčí. Což vlastně asi řeší to, proč čekáte na výplatu a nemocenskou. Normální člověk by to vyřešil půjčkou u své banky. V takové situaci by to bylo celkem opodstatněné.
@mado ja nemam žádný exekuce a přítel taky ne ale mel nebo jeste ma nějaký dluh konci mu v květnu.
Normálně mame na jidlo a podobně.
Ty na neschopence, pritel dluhy. Kdo vam pronajme byt?
Můžete jezdit kam chcete, třeba teď na konci února pod stan
.
@princess.consuela ja dluhy nemam ale řešit to pujcou nechci protoze bych to musela pak přeplácet.
A do toho fakt nejdu vim co si přítel napucoval a je to šílené.
On to normalne platí ale spis toho mel tolik že nedokázal ani nic dat bokem.
Proto to chci řešit cestou s výplaty
@Tarena píše: Více
No nikdo, protože pronajímatele si nájemníky lustruji. Max nějaká ubytovna.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat