Těhotná nemáme kde bydlet

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10869
27.2.25 15:47
@Anonymní píše: Více

Tak predtim jsi psala, zej jste platili dovolene a wellness i rodicum a najednou jeste dalsi okolnosti. :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
27.2.25 15:48

@Tarena ja jsem to neoznámila oni to poznali kdyz se me zeptali proč jsem doma a proč mi je asi furt zle

• Upravit
Anonymní
27.2.25 15:48

@Tarena a to nemůžeme jezdit nikam?

• Upravit
10869
27.2.25 15:49

Kdyz mam nasetreno jen 15 tisic nedelam haura a neutratim 150 tisic za dovolenou pro sebe i rodice.

• načítám...
35799
27.2.25 15:49

Ve 30 vyhodí rodiče syna, protože ta jeho je těhotná? :roll: no, tím to vyřeší. Evidentně děláte něco dost blbě.

• načítám...
21919
27.2.25 15:50

Prvně zaplaťte dluhy a exekuce, sežeňte si bydlení, našetřete si peníze a potom si dělejte děcka.

Jak to děcko chcete uživit, když se neužívite ani sami.

• načítám...
Anonymní

@Tarena Ja ano. Ale vzdyxky jsme davala penize přítelovi neboť on měl nějaké problémy co se týče dluhu. Mam našetřeno 15 tisíc ted. Od ledna jsem davala vzdyxky neco bokem přítel ten toho moc nedává bokem.

• Upravit
Svetluska55

Takže úsporu nákladů na bydlení jste prosustrovali, nemáte ani na kauci, o doporucovanych 3 mesicich nasetrenych bokem si můžete nechat zdát, antikoncepce je sprosté slovo (pritel se neuhlidal, takže „antikoncepce“ prerusovana souloz - ta je nej, taky jsem tady díky ni :mrgreen: ) a až teď řešíte, co dál.
No, jste docela v pr..takze domluvit se s rodinou, at vás tam aspon jeste 6 mesicu nechají a oba makat a makat..
Ať nedostane vaše dítě do vinku jen dluh na popelnicich..

• Upravit
2269
27.2.25 15:51

Tak a jsme doma. Pak už chápu, že vás tam s dluhy nechtějí, nikdo není zvědavý na to, aby mu u dveří zvonil exekutor. Navíc rozumní lidé by si snad vytvořili rezervu a pak plánovali dítě. Není vám čtyřicet, abyste museli kvaltovat a honit čas.
Pokud měl dluhy, bude v registru, takže vám nejspíš nikdo nepůjčí. Což vlastně asi řeší to, proč čekáte na výplatu a nemocenskou. Normální člověk by to vyřešil půjčkou u své banky. V takové situaci by to bylo celkem opodstatněné.

• načítám...
Anonymní

@mado ja nemam žádný exekuce a přítel taky ne ale mel nebo jeste ma nějaký dluh konci mu v květnu.
Normálně mame na jidlo a podobně.

• Upravit
10869

Ty na neschopence, pritel dluhy. Kdo vam pronajme byt?

• načítám...
2269
27.2.25 15:52

Můžete jezdit kam chcete, třeba teď na konci února pod stan :mrgreen:.

• načítám...
Anonymní
27.2.25 15:53

@princess.consuela ja dluhy nemam ale řešit to pujcou nechci protoze bych to musela pak přeplácet.
A do toho fakt nejdu vim co si přítel napucoval a je to šílené.

On to normalne platí ale spis toho mel tolik že nedokázal ani nic dat bokem.
Proto to chci řešit cestou s výplaty

• Upravit
21919
@Tarena píše: Více

No nikdo, protože pronajímatele si nájemníky lustruji. Max nějaká ubytovna.

• načítám...
Anonymní

@princess.consuela jste nepříjemná nebudu vám odpovídat

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný