Uklízečka ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5545
22.6.26 22:15
@Mimoň94 píše: Více

Jasně, můžeš si vybírat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
22.6.26 22:24
@884135 píše: Více

Ano, vybrala jsem si rozhodně líp
Než částku, kterou jsem napsala
Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
23.6.26 04:48

Přečetla jsem si diskusi a odpovědi zakladatelky. Něco tak divného jsem dlouho nepotkala. Odpovědi lenocha a vše přepočítané na koruny. Mudrcovat umí.
Ona stejně lepší vyhlídky a nabídku nemá. Není ochotná udělat nic, ať se posune. Vše je složitý problém a přepočítaný na koruny :mrgreen:.
Takže vezmi školku a snaž se, jak nejlíp umíš, ať si práci udržíš.

Druhá strana mince je, že uklízečky ve školce potřeba jsou. Vždy budou třeba. Žádný robot je nenahradí. Tak ji netlačit, ať si jde dělat jakýkoli kurz nebo zvýšení kvalifikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
23.6.26 05:32
@Mimoň94 píše: Více

Neurážej se. Top job za super prachy to fakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
23.6.26 05:56
@884135 píše: Více

A i tvoje 💩 se líp učilo a míň smrdí ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
23.6.26 05:58
@Křivý pyj píše: Více

Píše někdo, kdo má v profilovce párky, ou jeee. Si představ, jak by to vypadalo, kdyby nebyly uklízečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
23.6.26 06:39
@Kelsey1 píše: Více

Podle čeho soudíte že jsem lenoch? Přejdu z práce do práce, nebudu sosat stát jak některé tady a vyskakují jake nemají školy a nemít chlapy, tak jsou ve stejným bordelu jako Já a berou práci jaká ne, žádné vymyšlení. Pochybuji, že by chodily do práce učily se, věnovaly dětem, den tolik hodin nemá. Někdy musí človek nabírat síly aby byl v práci usměvavý a netvářil se jak… a kazil náladu všem. Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
23.6.26 06:40
@Křivý pyj píše: Více

Jenže nikde Vám nedají víc pokud nejste VŠ nebo nejste v práci od rána do večera. Nevím odkud jste ale u nás to jsou minimálni mzdy a i pod ní a musíte dělat o přes víkend aby jste měl aspoň 20000,– čistého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4012
23.6.26 07:46

@Mimoň94 osobně, bych tě nezaměstnala ani jako uklízečku. Jsi arogantní, hloupá a líná. Hrozná kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4012
23.6.26 07:58

@Mimoň94 zklamu tě. Chlap mě neživí, mám postiženého syna a pracuju. Nedávno jsem dodělávala certifikace abych se měla já i děti lépe. Učím se vlastně stále něco. Není rok abych neměla nějaké školení, kurz atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5332
23.6.26 07:59

To je zase diskuze. Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.
A pokud žiju v MS kraji, kde s mým vzděláním není odpovídající platové ohodnocení, tak mohu plakat a být naštvaná na okolí a nebo to změnit.

No pak někdo po práci, péči o děti sedá k učením, praxím, atd… a vzdělává se, aby měl, mohl zajistil rodinu a podobně. :nevim:

A nebo to nejde, pak ale je to každého boj. :kytka:

Příspěvek upraven 23.06.26 v 08:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
23.6.26 08:00
@Hanča1234 píše: Více

Od každého zaměstnavatele mám doporučení, nesuď podle toho co se píše na internetu, vzdělávej se kolik chceš jestli si myslíš že Ti to k tomu urážení na které se zmůżeš, pomůže
Karma je zdarma a pro każdého! Nepříjde hned ale jednou určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
23.6.26 08:02
@Snopy123 píše: Více

Ano, brečím každý večer, chce se mi umřít, nechci tady na tom nespravedlivém světě být. Pokud na to mají čas, tak ať sedí. Já ten čas nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
23.6.26 08:03
@Hanča1234 píše: Více

Tak jestli máš postiženého syna tak buď děláš z domu a nebo se Ti o dítě někdo stará, nemůžeš chodit do práce přece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5332
23.6.26 08:04

@Mimoň94 Trošku kecáš. Manžel zaměstnává i v JM kraji a minimální mzdy opravdu nenabízí. A že lidi musí pracovat je běžné. I tak u toho mají děti, atd…
Jinak my nikdy neměli babičky, pokud byla potřeba platili jsme si paní na hlídání.

Příspěvek upraven 23.06.26 v 08:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat