Uklízečka ve školce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Uklízečka ve školce
Ahojte, mám prosbu, kdo má zkušenost s úklidem ve školce? Nastupuji poslední týden v srpnu.
Jaká je práce uklízečky ve školce? Je mi jasné že to bude o zvýšené hygieně, ale co vše je potřeba. Chápu chodby, šatny, dveře, kliky, WC, hračky, lehátka, stoly-židle po svačině, obědě, svačině. Dělala bych na dvě směny.
Děkuji za reakce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Každá školka to má jinak, někde myje uklízečka i nádobí po svačině nebo obědě, může vydávat i jídlo. Někde myjou okna, někde se bere firma. Ještě jsem neslyšela o úklidu ve školce na dvě směny…to budeš chodit jak? A kratší úvazek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bude fakt mít asi každá jinak. Co vím tak u nás je jedna a ta kolikrát pomáhá i třeba oblékat nejmenší děti nebo asistuje u akci (zahradní slavnost, focení apod…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vladusxx píše: Více
To jsem taky hodně četla, takže se budu muset nechat překvapit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mimoň94 píše: Více
A to ti při pohovoru neřekli, co všechno bys měla dělat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To ti pri pohovoru nikdo nerekl co bude konkretne tvoje napln prace? Kazda skolka to ma jinak, takze tezko rict co budou chtit v te tvoji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 píše: Více
Nechápu že se VŽDYCKY musí najít někdo, kdo si prostě musí jakkoliv rýpnout
![]()
Pokud nejste uklízečka v MŠ, tak nekomentují.
Já se ptám těch, co jimi jsou a jaká je jejich náplň práce
Je mi naprosto jasné, že každá školka to má jinak pane bože!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě proto, že to všude mají jinak, nemá cenu se na to ptát. A uklízečka v MŠ opravdu nejsem, lépe jsem se učila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 píše: Více
Tak toto není opravdu o učení 😊 mějte krásné slunné dny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme ve školce paní uklízečku jako opravdu paní uklízečku. Taková ta klasická údržba školky, kdy do kontaktu s dětma nepřijde.
A pak tam máme paní, co právě chystá svačinky, uklízí po jídle, chystá spaní, uklízí případné nehody a pomáhá i s dětmi při oblékání a na procházce.
Takže opravdu těžko říct, jak to bude u vás. Ale počítej se vším no….
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenze prave proto, v kazde skolce je to jine. Musis se zeptat v te sve co budes vsechno delat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit