Uklízečka ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9336
22.6.26 11:37
@Mimoň94 píše: Více

Tak k čemu ti pak ty odpovědi budou, když víš, že to má každá MŠ jinak? :lol: :lol: Nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
22.6.26 11:38
@ka2ka píše: Více

Paní učitelky ji říkají paní asistentka, ale není to typická asistentka pedagoga :nevim: :mrgreen:

A třeba moje teta byla školnice a dělala tady ty svačinky, uklízení a asistenci dětem taky. Tak nevim :lol:
Fakt to má každý nastavený jinak no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.26 13:04

Já myslím, že oni ti vše vysvětlí a řeknou jaké mají požadavky, neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
22.6.26 13:09

Co si pamatuju, tak kromě úklidu byla jedna z uklízeček furt s hrablema na zahradě (kytky, keře, tráva) a druhá zas věčně v šatnách pomáhala s oblíkaním dětí, takže to bude o místním zvyku a domluvě s vedením, co přesně bude v náplni práce.. na okna myslím firmu neměli, ale mylo se tak jen 2× ročně.. připravila bych se u malých dětí na různé nehody na wc… jak vidím to jejich hemžení a mini-rozměry, bych měla strach, že některé z nich zašlápnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
22.6.26 13:22

Tebe bych fakt chtěla zaměstnat. :roll: Nevíš ani náplň práce, kam nastupuješ, ale nepříjemná jsi jak vřed na pr…
A kdyby ti docházelo, že to má každá školka jinak, tak se tady snad ani nemusíš takhle hloupě ptát. Protože tobě může být celkem jedno, jak je to jinde … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5433
22.6.26 13:26
@Šmoulice píše: Více

Než otevřít pusu v konkrétní školce a zeptat se, zakládá téma. To nevymyslíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
22.6.26 13:27

@Šmoulice @884135 holky, vím, že si rády rýpnete, ale proč by se nemohla zeptat na zkušenosti druhých?? to tady fakt musí člověk čekat sodu i u nevinných témat? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.26 13:28

@Lucy75
jde do práce a neví jakou má pracovní smlouvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
22.6.26 13:29

Na všechny tyhle dotazy ti odpoví zaměstnavatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Mimoň94 jak na dvě směny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32565

@kouřící králík Tak pracovní náplň asi ještě nemá, ne? Tu dostane, až fakticky nastoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.26 13:31

@Monchichik
když se o práci zajímala, byla na pohovoru, o čem se tam bavili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
22.6.26 13:33

@Monchichik Tu přeci úplně klidně dostaneš už na pohovoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
22.6.26 13:33
@Lucy75 píše: Více

Kdyby nebyla arogantní až někam, tak by to nebylo potřeba.
A když nastupuji někam do práce, tak si minimálně přečtu pracovní smlouvu a zeptám se, co přesně se ode mě očekává a jaká je náplň práce.
Jak to mají jinde, je úplně jedno … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
22.6.26 13:34

@Mimoň94 Já nastupuji příští týden a budu normálně uklízet, chystat svačiny, dovážet a vydávat obědy, prát, mýt okna, starat se o zahradu a tak nějak celkově o celou budovu a co bude potřeba. Ale nemám to přímo jako uklízečka, ale jako provozní. Asi záleží, co je to za školku, jestli město, vesnice. Jinak já práci beru hlavně kvůli dceři, protože nebudu muset řešit prázdniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat