Uklízečka ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32637
22.6.26 15:02

@stinga díky…já to přečetla znovu a nenašla jsem to, už jsem si myslela, že jsem blázen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80500
22.6.26 15:04
@Monchichik píše: Více

já jsem to totiž četla ráno, ale reaguji až teď :) ale když jste všechny tvrdily, že to tam není, tak jsem pro jistotu její příspěvky sjela znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32637
22.6.26 15:05

@stinga nenáročná fyzicky si teda nemyslím…pokud máš umýt okna, v létě generální úklid…denně se myjou koupelny, záchody, utírá se prach, několikrát denně se vytírá, třeba bude mýt i nádobí, starat se o zahradu…pokud někdo vypadne, tak se ještě zaskakuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80500
22.6.26 15:13

tak okna se myjí dvakrát za rok, a ona ani neví, jestli to bude mít v pracovní náplni, nebo okna umyje firma,
a tím, že se všechno dělá denně, tak kromě záchodů se vlastně stírá pořád čisté, a zřejmě je to mladá holka podle dotazů, mamčina vedoucí z první práce má dnes 78 roků a uklízí 4 ordinace lékařů a říká, že je to práce snů,
ta zahrada se zřejmě seče nějakou elektrickou sekačkou a pouze v létě, to také nepovažuji za těžkou práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35454
22.6.26 15:14
@maky 1993 píše: Více

Tohle všechno budeš dělat sama? To je nějaká malinká školka? Jinak teda ty prázdniny, co vím, tak o prázdninách se dělá generální úklid, vše se myje, dezinfikuje, maluje atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32637
22.6.26 15:20

@stinga no stíráš sice čisté, v létě…ale stíráš…v zimě je všude mokro, sůl…vytírají schody a šatny několikrát denně, v létě každý den…prach uklízí denně, luxují, vytahují lehátka na spaní…je to fyzicky celkem náročné, je fakt, že nejedou na výkon, je to ve větší pohodě, ale když někdo vypadne, třeba i v kuchyni, tak pomáhají ještě s nádobím a tak, takže žádný leháro to teda není…a za minimální mzdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80500
22.6.26 15:23

tak má to své výhody a své nevýhody jako každé jiné povolání, je otázka, jestli má malé děti, jaké má vzdělání, prostě jaké má možnosti na trhu práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5559
22.6.26 15:29

@stinga Tak asi to nebude bez stresu a pohoda ani ne za minimální mzdu s bonusem sbírky bacilů od dětí. To bychom mohli napsat, že dělník ve fabrice má taky pohodu, protože chodí domů s čistou hlavou, nemusí dělat přesčasy a celou pracovní dobu pouze stojí (nebo třeba sedí).
A i tak to může řehole, kterou by chtěl dělat málokdo.

Příspěvek upraven 22.06.26 v 15:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
22.6.26 15:29

6:00-13:30
9:00-16:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
22.6.26 15:31
@stinga píše: Více

Je to tady napsáno pořád
Nic jsem nemazala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
22.6.26 15:32
@ludmilaadamkova píše: Více

Krásná práce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5559
22.6.26 15:35

U nás ve školce se o pozici uklízečky ucházela maminka po RP, která tam měla děti. Jinak měla bc., ale nechtěla dojíždět, nechtěla jít na směny, nechtěla dělat dlouho (aby měla prostor vyzvedávat děti z té školky). Před pracovala normálně na plný úvazek dobře placený. Finančně to doma táhnul manžel, nakonec to místo nedostala a šla dělat AP do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66588
22.6.26 15:36
@Mimoň94 píše: Více

ocituj, prosím, kde je to napsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32637
22.6.26 15:54

@stinga to je jasný, jako v každý práci…tuhle práci můžou dělat jen ženské, které mají za zády chlapa, který vydělává, protože z minimální mzdy nevyžije…pokud má malé děti, může je mít v té školce, protože s pracovní dobou do půl páté je jinde nevyzvedne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32637
22.6.26 15:54

@Mimoň94 tak jsem slepá? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie