Ukoly na prac.pohovoru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.10.23 16:30

Ukoly na prac.pohovoru

Hledam si nove zamestnani po skonceni RD. Bohuzel jsem uz narazila na pohovory, kde jsem dostala vypracovat pomerne rozsahle ukoly. Jeden byl vypracovat, jak zlepsit znacku zamestnavatele. Druhy byl jak zlepsit sluzby potencialniho zamestnavatele. Ani na jedno misto me nevybrali, ale u te druhe spolecnosti se jeden z mych napadu ted objevil a opet vypisuji ten samy pohovor stale dokola.
Ted mi psala pani sefredaktorka jednoho serveru a dala mi celkem 3 rozsahle clanky na zpracovani. Jeden obsahuje dokonce zadani na uplne nove originalni know how.
Vubec nemam chut to delat, protoze to muze byt zase prace, kterou sbiraji zadarmo.
Nejak uz nevim, co s tim. Na Atmoskopu nemaji hodnoceni.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31273
8.10.23 16:38

Muze byt no…
Jedinou jinou moznosti je na takove misto proste to vyberko zrusit. Nebo, pokud to nechceš uplne zahodit, tak na zadani prace poslat motivační dopis, treba s tvymi minulymi pracemi odjinud, abys ukázala, co umíš. Pokud se citis silna v kramflecich, tak klidne s dovětkem, ze si sve prace a zkušeností vážíš az příliš na to, abys ji někde prováděla zadarmo. Treba zrovna na takovou „odrzlou“ a sebevedomou odpověď čekají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
8.10.23 17:56

Tak nebud hloupá a nedělej to, podle mě to bude tak, jak si myslis, ze to je :lol: hledají blbecky, co jim něco zpracují zdarma a daji do toho vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat