Ukončení kojení v 2. měsíci

Anonymní
4.5.23 12:53

Ukončení kojení v 2 měsíci

Ahoj holky, mám 2 měsíční holčičku a rozhodla jsem se pro ukončení kojení. Důvodu bylo víc a já se cítím psychicky mnohem lépe, malá je teď na nutrilonu a jí pěkně i když ne tolik jako při kojení. Bohužel by ale prso pořád hlavně v noci chtěla, já se s ní mazlím spím s ní a konktaku se mnou má mnoho. Jen prso jí už dávat nechci. Myslíte že si nějak zvykne že prso už nedostane? 🙏 Předem říkám že rady abych začala zase kojit jsou k ničemu, kdybych chtěla tak kojím a opravdu se teď cítím lépe a myslím že i to je pro malou hodně důležité.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
4.5.23 13:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám 2 měsíční holčičku a rozhodla jsem se pro ukončení kojení. Důvodu bylo víc a já se cítím psychicky mnohem lépe, malá je teď na nutrilonu a jí pěkně i když ne tolik jako při kojení. Bohužel by ale prso pořád hlavně v noci chtěla, já se s ní mazlím spím s ní a konktaku se mnou má mnoho. Jen prso jí už dávat nechci. Myslíte že si nějak zvykne že prso už nedostane? 🙏 Předem říkám že rady abych začala zase kojit jsou k ničemu, kdybych chtěla tak kojím a opravdu se teď cítím lépe a myslím že i to je pro malou hodně důležité.

No samozřejmě že si zvykne, nebo myslíš, že ti bude do výstřihu lézt ještě v první třídě? :mrgreen: Pokud to není jen diskuze na rozvíření kojovod, tak prostě vytrvej, prso nedej a za chvíli máš klid. Možná z tebe ještě cítí mléko, ale i to časem přejde. 2 měsíční dítě ti knoflíček od košilky nerozepne ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.23 13:07

@unuděná No jsou to od odstavu už dva týdny… Tak jsem doufala že jí to už přejde…

• Citovat
  • Upravit
4159
4.5.23 13:08

Dudlík má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.23 13:09

@Nicole 1234 Dudlík si vezme jen na pár minut, pak ho vyplivne a znovu si ho vzít nechce.

• Citovat
  • Upravit
53190
4.5.23 13:11
@Anonymní píše:
@unuděná No jsou to od odstavu už dva týdny… Tak jsem doufala že jí to už přejde…

No tak ještě nepřešlo :mrgreen: Já nevím, co tu chceš slyšet no. Kojit nechceš, nekoj. Až to docvakne i tomu miminku, tak dá pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4159
4.5.23 13:20
@Anonymní píše:
@Nicole 1234 Dudlík si vezme jen na pár minut, pak ho vyplivne a znovu si ho vzít nechce.

Zkoušela bych různé tvary a značky dudlíku. Bez prsa i bez dudlíku to musí být peklo :D To mimčo si určitě zvykne, ale holt to asi potrvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37285
4.5.23 13:24

Tak samozřejmě, že si zvykne, možná par noci bude brecet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
4.5.23 13:59
@unuděná píše:
No samozřejmě že si zvykne, nebo myslíš, že ti bude do výstřihu lézt ještě v první třídě? :mrgreen: Pokud to není jen diskuze na rozvíření kojovod, tak prostě vytrvej, prso nedej a za chvíli máš klid. Možná z tebe ještě cítí mléko, ale i to časem přejde. 2 měsíční dítě ti knoflíček od košilky nerozepne ne? ;)

Hele ja odstavila dite v 13 mesicich, bude mu za par mesicu 5 let a do vystrihu mi furt hrabe :nevim: :mrgreen:

Jinak si zvykne, holt v tech 2 mesicich je to reflex, ma hlad, hleda prso. Prejde to, ale jak rychle, to tezko rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.5.23 14:02
@beruska9 píše:
Hele ja odstavila dite v 13 mesicich, bude mu za par mesicu 5 let a do vystrihu mi furt hrabe :nevim: :mrgreen:Jinak si zvykne, holt v tech 2 mesicich je to reflex, ma hlad, hleda prso. Prejde to, ale jak rychle, to tezko rict.

No promiň, ale to už je kapku o něčem jiném. Nechat si předškoláka lézt do výstřihu není ani o jeho hladu, ani o reflexu, ani o potřebě přitulení, ale čistě o tom, že jsi mu včas nedala jasně najevo, že tohle tedy ne. Tak ve dvou letech nejpozději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.23 17:05

Dcera se odstavila po 5 měsících. Dost rychle si zvykla :nevim: po odstavení začala brát dudlík co předtím flusala

• Citovat
  • Upravit
1799
13.5.23 21:39

Holky jak častá má být stolice když se kojí+dokrmuje? Malej dřív kadil každy den. Když se jen kojil. Nyní už dva dny nic. Občas si prdne, ale a tou stolici právě vůbec nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová