Ukončení PN
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ukončení PN
Zdravím,
Mám menší dilema nevím kam se teď přihlásit.
Byla jsem na nemocenské a během nemocenské mi skončila smlouva, vyplácelo mě tedy sociální zabezpečení. Příští týden mi začiná mateřská dovolená, kam jít ale s ukončenou PN? Na úřad práce nebo na sociální zabezpečení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pěkný den, marodim a v pátek si chci nechat ukončit neschopenku. Má otázka je, když ráno půjdu k lékaři a ten mi pn ukončí, mohu už odpoledne ven z domu aniž by přišla kontrola nebo můžu až následující den v sobotu?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yasmine5 píše: Více
teoreticky až v sobotu. Těžko říct, jestli s případnou kontrolou "uhádáš " to, že je konec a že jsi někam musela jít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yasmine5 píše: Více
Záleží k jakýmu datu ji ukonči. Jestli ke čtvrtku tak můžeš jít v pátek kam chceš, jestli k pátku tak by jsi samozřejmě nikam chodit neměla. Ale pochybují, že v pátek odpo někdo přijde na kontrolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždy se říkalo, že i poslední den je stále PN. Tedy i poslední den by se měly dodržet vycházky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud ten den máš placený jako nemocenskou, kontrola může přijít. Ta může přijít kdykoliv, je napsaným pravidlem, že dodržují noční klid.
Známému zrovna přišla takhle večer v pátek, protože v blízkosti měla kontrolorka tetu, co jí hlídala nemocné dítě, tak to vyzvednutí ditete spojila s několika kontrolami po cestě. Ještě mu to sama říkala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit