Jednorázový příspěvek na dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ano, u některých dávek se počítá příjem všech osob, které žijí v jedné domácnosti, ale u téhle dávky se počítá příjem rodičů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu. Chci žádat elektronicky o příspěvek, ale když se spustí přihlašovací komponenta s číslem transakce, tak mi vyprší čas a dál to nejde, nelze se tedy dostat ani do přihlášení:) poradíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yasmine5 píše:
Prosím o radu. Chci žádat elektronicky o příspěvek, ale když se spustí přihlašovací komponenta s číslem transakce, tak mi vyprší čas a dál to nejde, nelze se tedy dostat ani do přihlášení:) poradíte?
Včera jsem četla, že je to přetížené, vydrž pár dní a zkus to znovu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příspěvek na dítě 5000 Kč
Zdravím, jsem tu nová a chci se podělit co se týká příspěvek na dítě 5000 Kč.
Z domova elektronicky to nebylo možné takže jsem šla na poštu (czechpoint) paní mi sdělila, že to pošta bude toto dělat až od října a poradila mi ať jdu na matriku Obecního či (MÚ) tam mi velmi ochotná paní vše elektronický vyřídila, potřebovala jsem jen občanku, rodný list dítěte, číslo účtu, nebo poslání složenkou.
Ještě uvedete email kam Vám přijde zpráva, že se vaše žádost vyřizuje a telefon.
Jestli žiješ sama nebo s někým, na kolik dětí žádáš a jestli splňuješ ten roční součet, který nesmí přesáhnout milion korun.
Vytiskne papír, zkontrolujte a podepíšete.
Jeden výtisk vám nechá.
Nic se neplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mirelka píše:
Zdravím, jsem tu nová a chci se podělit co se týká příspěvek na dítě 5000 Kč.
Z domova elektronicky to nebylo možné takže jsem šla na poštu (czechpoint) paní mi sdělila, že to pošta bude toto dělat až od října a poradila mi ať jdu na matriku Obecního či (MÚ) tam mi velmi ochotná paní vše elektronický vyřídila, potřebovala jsem jen občanku, rodný list dítěte, číslo účtu, nebo poslání složenkou.
Ještě uvedete email kam Vám přijde zpráva, že se vaše žádost vyřizuje a telefon.
Jestli žiješ sama nebo s někým, na kolik dětí žádáš a jestli splňuješ ten roční součet, který nesmí přesáhnout milion korun.
Vytiskne papír, zkontrolujte a podepíšete.
Jeden výtisk vám nechá.
Nic se neplatí.
tak to se přece dávno ví, že bud elektronicky (včera to některým nešlo, protože měli problém) a že to vyřizují jen některé Czech Pointy se taky ví. A ani není třeba rodný list, stačí rodné číslo dítěte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mirelka píše:
Po mně rodný list Paní na Matrice vyžadovala.
včera o tom mluvil Jurečka nebo kdo, že stačí znát rodné číslo. Pokud to děláš přes aplikaci, tak taky nikomu rodný list neukazuješ. Pro tu úřednici to bylo prostě snazší, ale kdyby rodný list nebyl, jen by ho rodič znal, tak to taky musí udělat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chci se zeptat, jestli mám nárok na příspěvek 5000 Kč, když bydlím s dítětem u rodičů. Jestli se ten roční příjem počítá rodičů dítěte nebo z domácnosti, kde žije. Protože na nějaký příspěvky a přídavky nárok nemám.