VZP - prosím o radu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Jitka.Poklicova Mas v tom guláš, takže zacneme od začátku, kolik je aktuálně ditku a do jakeho jeho veku chceš byt doma.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A není nejjednodušší a nejrychlejší zavolat si na infolinku VZP? (tedy pochopitelně ne v pátek večer
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Thomassss ano samozřejmě jenomže mě poslali vyjádření z práce dneska odpoledne… takže jsem pak koukala po strankách VZP s tím, že to někde najdu, co a jak dál jenomže nenašla a na volání na infolinku už bylo pozdě ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jitka.Poklicova To chápu, ale nic tím přece neurychlíš, když to budeš vědět v pátek večer. Stejně bys cokoliv řešila až v pondělí a to už si hned ráno můžeš zavolat na tu infolinku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pripomina mi to tu diskuzi o prodluzovani hadice, co koluje jako vtip. 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Thomassss jasně, ale pokud to lze vyřídit elektronicky, tak je to jedno jenomže, když to bude nutné vyřídit osobně, tak já si to musím naplánovat kvůli hlídání a jiným věcem…když to budu vědět dopředu, tak bych to hned v pondělí mohla vyřídit a mít to z krku
- Citovat
- Upravit
@Thomassss píše:
A není nejjednodušší a nejrychlejší zavolat si na infolinku VZP? (tedy pochopitelně ne v pátek večer).
No, neni, neb za zamestnance to vzdy nahlasuje zamestnavatel…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
No, neni, neb za zamestnance to vzdy nahlasuje zamestnavatel…
Mám-li dotaz ohledně zdravotního pojištění u VZP, obrátím se logicky na VZP. A zavolat na infolinku je podle mě rychlejší a zejména spolehlivější než zakládat diskuze na emiminu, čekat na odpovědi a pak si je ještě ověřovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Thomassss No a na infolince mi reknou blbost, neb když se budu ptat na peci o dite, tak je ani nenapadne, ze jsem stale zamestnana. Takze zrovna o spolehlivosti techto informací bych silne pochybovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Thomassss hele při vší úctě, nikdo tě nenutil odpovídat a upřímně pokud nemáš radu, na kterou se ptám, tak postrádám smysl se vůbec mým příspěvkem zabývat v tvém případě
chtěla jsem odpověď někoho, kdo to v poslední době řešil, takže ví přesně, jak postupovat a ne ti vést diskuzi, která mi nijak nepomůže a je zcela zbytečná
- Citovat
- Upravit
@Jitka.Poklicova píše:
@Thomassss hele při vší úctě, nikdo tě nenutil odpovídat a upřímně pokud nemáš radu, na kterou se ptám, tak postrádám smysl se vůbec mým příspěvkem zabývat v tvém případěchtěla jsem odpověď někoho, kdo to v poslední době řešil, takže ví přesně, jak postupovat a ne ti vést diskuzi, která mi nijak nepomůže a je zcela zbytečná
Však já jsem ti radu dala, nečetla jsi? A z jiných příspěvků jsem tedy nevyčetla, že by ti někdo kloudně poradil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 v pohodě, je-li pro tebe emimino jakožto zdroj informací spolehlivější než infolinka VZP, respektuji to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Thomassss Jelikož se tu pohybuji dlouho, pak ano, informace od nektetych nicku jsou výrazně spolehlivější nez infolinka, kde člověk netusi na koho narazil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 to určitě ano, ale jen od některých, ne od všech, že
a máš v tom přehled, jelikož se tu, jak sama píšeš, pohybuješ dlouho. Což asi nebude případ zakladatelky. No nic, tak snad tu zakl. najde odpoveď, kterou hledá. Hezký den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny,
mám jen rychlý dotaz ohledně zdravotního pojištění. Budu zůstávat o rok déle s dítětem na RD, ale jelikož mám už vyčerpaný RP, tak vím, že je třeba zažádat v práci o neplacené volno a pak se nahlásit na pojišťovně jako osoba pečující o dítě. V práci to mám vyřízené, ale nemůžu se nikde na stránkách VZP dočíst, jak se to nahlašuje u nich. Našla jsem akorát nějaké čestné prohlášení, že pečuji o dítě do 7 let, ale nevím jestli je nutné zajít na pobočku nebo to stačí nějak elektronicky. Možná jsem slepá, ale nenašla jsem víc informací. Mohl byste mi někdo poradit, jak se to tedy nahlašuje? Jestli to střeva stačí elektronicky? Díky