Ukončení PP a do mateřské na ÚP

1803
30.6.12 11:49

ukončení PP a do mateřské na ÚP

Ahoj holky. tak mi skončila doba určitá v práci. a nástup na mateřskou plánuji 8 týdnů před porodem - tj. 25.7. do té doby se jdu registrovat na ÚP. mzdová účetní mi vystavila zápočtový list a potvrzení pro ÚP - no a s chybama - adresu bydliště mi dala původní, ale loni jsem se vdávala a přestěhovala, sice stejná ulice, ale jiné číslo…a pak taky v tom potvrzení pro ÚP, jak tam má uvést důvod ukončení prac. poměru, tak zaškrla, že žádný z nabízených důvodů nebyl, a přitom mi skončil na dobu určitou, ale toto nezaškrtla. sice dobu PP uvádí o odstavec výše, ale tak myslím, že ´toto mohla taky tedy zaškrtnout. takže prostě nechápu, jak se mohla splést nebo co dělala… v pondělí plánuju jít tedy na ÚP s tímto, co mi mzdovka poslala. myslím, že mi stejně řeknou, ať jim donesu správně vyplněné papíry znovu. a nebo taky ne a projde to. sice to jsou prkotiny, které by šly opravit na místě, ale pokud to potřebují bez škrtání, tak mě potěš… nemáte s tímto nějaké zkušenosti… asi záleží na úřednici, co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat