Kterým dnem končí RD?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kterým dnem končí RD?
Mám taková přihlouplý dotaz - kterým dnem mi končí RD? Má-li dítě narozeniny třeba 20.6. - je koncem RD tento den? Jde mi o to, zda je to včetně toho dne narozenin (nekončí-li třeba 19.6…) Takže od 21.6. nastává nástup do práce/ další MD…
Děkuji a omlouvám se ještě jednou za přiblblost… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano, je to den narozenin, takže od 21.6. je bud nová md, nástup do práce nebo úp
- Citovat
- Upravit
Dnes už je to jinak, rodičovský příspěvek si sama rozpočteš, do kdy přesně.
Jinak ano, počínaje 3.narozeninami to končí, jinak do práce můžeš nastoupit třeba další měsíc, po domluvě se zaměstnavatelem, ale budeš doma zadarmo.
Mě MD končila 15.8.2011 a od 15.8.2011 jsem nastoupila na další MD-8 týdnů před plánovaným termínem porodu, takhle pěkně nám to vyšlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivodička píše:
Dnes už je to jinak, rodičovský příspěvek si sama rozpočteš, do kdy přesně.
Jinak ano, počínaje 3.narozeninami to končí, jinak do práce můžeš nastoupit třeba další měsíc, po domluvě se zaměstnavatelem, ale budeš doma zadarmo.
Mě MD končila 15.8.2011 a od 15.8.2011 jsem nastoupila na další MD-8 týdnů před plánovaným termínem porodu, takhle pěkně nám to vyšlo.
Děkuju! Takže nová MD od 15.8. a ne tedy 16.8.? Jdu také hned na MD, tak abych věděla, co do žádosti o PPM napsat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to měla od 15.8., to měl syn 3.narozeniny. MD - PPM.
Přišla jsem tím ale o rodičovský příspevěk v mateřství, který jsem mela dostat ještě za období od 1. do 15.8., protože částka, kterou jsem dostala od 15.8. do 31.8. převyšovala 7600kč. Pokud u tebe za ten měsíc převyšovat nebude, tak ti to do této částka pouze doplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit