Žádost o rodičák v Hlučíně

1563
26.6.12 10:06

Žádost o rodičák v Hlučíně

Ahoj holky, je tu někdo z okolí Hlučína? Příští měsíc jdu vyřizovat žádost o RP, tak jsem se chtěla zeptat kde se žádost podává? Co jsem zjišťovala, tak prý se to podává na ÚP…díky za reakce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9394
26.6.12 19:53

Zajdi na mestsky urad, budova C, myslim, ze prvni patro…se to nejak predelavalo od te doby co jsem tam byla, tak snad nedavam spatne info.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
26.6.12 20:00
@liky píše:
Zajdi na mestsky urad, budova C, myslim, ze prvni patro…se to nejak predelavalo od te doby co jsem tam byla, tak snad nedavam spatne info.. :oops:

Díky zkusím se tam poptat, všude jsem četla že se to vyřizuje na sociálce co spadá pod ÚP, kamaradka zas říkala že prý na MěÚ, tak mam v tom hokej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
26.6.12 20:08

Davky SSP, tj. i rodicak- vyplaci UP, ale maji pobocku na mestskem urade :mrgreen: ale jak rikam, dlouho jsem tam nebyla, jen navstivit kamaradku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yellow submarine
26.6.12 20:50

Byla jsem minulý měsíc. Je to v té nové přístavbě. Paní na recepci ti přesně řekne kam jít. Měla jsem formulář vytisklý z netu a vyplněný doma. Tak jsem ho jen odevzdala a bylo hotovo.

• Citovat
  • Upravit
1563
26.6.12 21:18
@Yellow submarine píše:
Byla jsem minulý měsíc. Je to v té nové přístavbě. Paní na recepci ti přesně řekne kam jít. Měla jsem formulář vytisklý z netu a vyplněný doma. Tak jsem ho jen odevzdala a bylo hotovo.

Díky holky :) a co je vlastně potřeba s sebou vzít? Rodný list dítěte a občanky? Ptám se jak pako ale radši než abych něco zkopala a jela zase do Ostravy pro chybějící doklady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yellow submarine
26.6.12 21:54
  1. vyplněný formulář (nebo vyplníš tam)
  2. rodný list dítěte
  3. občanky rodiců

Nic víc :-)

• Citovat
  • Upravit
1563