Žádost o rodičák v Hlučíně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Žádost o rodičák v Hlučíně
Ahoj holky, je tu někdo z okolí Hlučína? Příští měsíc jdu vyřizovat žádost o RP, tak jsem se chtěla zeptat kde se žádost podává? Co jsem zjišťovala, tak prý se to podává na ÚP…díky za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zajdi na mestsky urad, budova C, myslim, ze prvni patro…se to nejak predelavalo od te doby co jsem tam byla, tak snad nedavam spatne info.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@liky píše:
Zajdi na mestsky urad, budova C, myslim, ze prvni patro…se to nejak predelavalo od te doby co jsem tam byla, tak snad nedavam spatne info..
Díky zkusím se tam poptat, všude jsem četla že se to vyřizuje na sociálce co spadá pod ÚP, kamaradka zas říkala že prý na MěÚ, tak mam v tom hokej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davky SSP, tj. i rodicak- vyplaci UP, ale maji pobocku na mestskem urade
ale jak rikam, dlouho jsem tam nebyla, jen navstivit kamaradku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem minulý měsíc. Je to v té nové přístavbě. Paní na recepci ti přesně řekne kam jít. Měla jsem formulář vytisklý z netu a vyplněný doma. Tak jsem ho jen odevzdala a bylo hotovo.
- Citovat
- Upravit
@Yellow submarine píše:
Byla jsem minulý měsíc. Je to v té nové přístavbě. Paní na recepci ti přesně řekne kam jít. Měla jsem formulář vytisklý z netu a vyplněný doma. Tak jsem ho jen odevzdala a bylo hotovo.
Díky holky
a co je vlastně potřeba s sebou vzít? Rodný list dítěte a občanky? Ptám se jak pako ale radši než abych něco zkopala a jela zase do Ostravy pro chybějící doklady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- vyplněný formulář (nebo vyplníš tam)
- rodný list dítěte
- občanky rodiců
Nic víc ![]()
- Citovat
- Upravit
@Yellow submarine píše:
- vyplněný formulář (nebo vyplníš tam)
- rodný list dítěte