Vyplácení důchodu

163
28.6.12 21:18

Vyplácení důchodu

Zdravím :mavam: Potřebovala bych radu ohledně důchodu, konkrétně s jeho vyplácením. Termín vyplácení mám šestý den v měsíci, ale jak jsem tak koukla do kalendáře, a viděla jak to tam na mě svíti červeně, tak jsem trochu nejistá jak to bude s vyplácením v měsíci červenci, jelikož od 5.7. je státní svátek. Na internetu jsem hledala, jak má pošta otevřeno, ale nemůžu se dopátrat jestli jedou byť jen přes dopoledne třeba ve státní svátky :?: Na poštu si chodím sama, pošťačka mě důchod nenosí, a taky by mě zajímalo, jestli mi ho eventuelně vydají už 4.7. nebo jestli budu muset čekat až do 9.7. Mockrát děkuji všem za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
731
28.6.12 21:21

V případě státního svátku spíše počítej se zpožděním, zde vzorec - datum sobota, výplata v pátek // datum neděle, výplata v pondělí, nefunguje. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
28.6.12 21:27

Já jsem právě s tímto vzorcem problém zatím neměla, když šlo o výplatní termín v sobotu tak jsem ho bez problému dostala v pátek. Ono je to asi v tomhle případě spíše pošta od pošty :zed: jeden by se z toho zvencnul :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.17 02:37

Dobrý den, Lidičky prosím vás mojí mamce se stala nepříjemná situace a to ta že si nevšimla že jí před dvěma týdny propadl občanský průkaz a upozornila ji na to Pí. pošťačka ale to tenhle týden v pondělí! Šla tedy na úřad udělat si nový a zeptat se jak to má udělat když ji teď přijde důchod jestli ji ti dají a tam ji ta pani urednice sdělila že buď ji to dají na pas nebo na řidičský průkaz a nebo prý manželovi ale musí mít plnou moc! A moje mamka bohužel nemá ani řidičák a ani pas protoze že zdravotnich důvodů cestovat nemůže! A manžela sice má ale nemá občanku aby mu mohla jít nechat udělat plnou moc!
A jelikož je s toho dost nešťastná :,( tak budu ráda a moc vděčná za každou radu! Předem vám děkuji A.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.17 02:40

Zasloužilá kecalka
733 příspěvků
28.06.12 21:21
V případě státního svátku spíše počítej se zpožděním, zde vzorec - datum sobota, výplata v pátek // datum neděle, výplata v pondělí, nefunguje. :zed:

Napsat příspěvek

blaufik

Kecalka
163 příspěvků
28.06.12 21:27
Já jsem právě s tímto vzorcem problém zatím neměla, když šlo o výplatní termín v sobotu tak jsem ho bez problému dostala v pátek. Ono je to asi v tomhle případě spíše pošta od pošty :zed: jeden by se z toho zvencnul :pocitac:

Napsat příspěvek

Anonymní

dnes v 02:37
Dobrý den, Lidičky prosím vás mojí mamce se stala nepříjemná situace a to ta že si nevšimla že jí před dvěma týdny propadl občanský průkaz a upozornila ji na to Pí. pošťačka ale to tenhle týden v pondělí! Šla tedy na úřad udělat si nový a zeptat se jak to má udělat když ji teď přijde důchod jestli ji ti dají a tam ji ta pani urednice sdělila že buď ji to dají na pas nebo na řidičský průkaz a nebo prý manželovi ale musí mít plnou moc! A moje mamka bohužel nemá ani řidičák a ani pas protoze že zdravotnich důvodů cestovat nemůže! A manžela sice má ale nemá občanku aby mu mohla jít nechat udělat plnou moc!
A jelikož je s toho dost nešťastná :,( tak budu ráda a moc vděčná za každou radu! Předem vám děkuji A.

• Citovat
  • Upravit
19811
9.3.17 12:45
@Anonymní píše:
A jelikož je s toho dost nešťastná :,( tak budu ráda a moc vděčná za každou radu! Předem vám děkuji A.

Nevím, jestli se to na to vztahuje, ale zkusit to může:

https://www.ceskaposta.cz/…nezni-castky

Poštovní zásilku Česká pošta vydá:

• fyzické osobě, která nepředloží Výzvu, ale prokáže, že je manžel/manželka, registrovaný partner/partnerka adresáta (pokud to adresát písemným prohlášením nezakázal), zmocněnec adresáta (držitel průkazu příjemce nebo ověřené plné moci), zákonný zástupce adresáta (mladšího 15 let, příp. adresáta, jehož svéprávnost byla omezena tak, že není způsobilý k úkonům souvisejícím s dodáním) nebo zmocněnec zákonného zástupce adresáta a prokáže se osobním dokladem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat