Ukradena karta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5913
7.4.19 17:07

Tak pojištění karty proti krádeži asi nemáte, že? Nahlásit na PČR co nejdříve, oni si v žádají záznam z kamer, kdo to vybíral. Pokud pachatele dohledaji, tak pak buď finance vydá což už asi mít nebude a pak se budete soudit o náhradu škod. Jinak manžel má u karty pin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37124
7.4.19 17:08

To tu kartu ztratil i s pinem? Nebo jak někdo mohl vybrat tolik penez? Jinak se obraťte na tu PČR, u bankomatu jsou kamery, tak budou mít záznam o tom, kdo to vybral, teď jenom doufat že ho dopadnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.4.19 17:10

@Martha03 nee,nemá. Ale rikal,ze uz u toho bankomatu vybiral dost v naladicce,tak pravdepodobne nekdo pin musel odkoukat. (Ano,manzel je idiot). Akorat se desim toho,ze poletime na policii,bude z toho akorat papirovani a penize uz stejne neuvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
7.4.19 17:12
@Neeky píše:
@Martha03 nee,nemá. Ale rikal,ze uz u toho bankomatu vybiral dost v naladicce,tak pravdepodobne nekdo pin musel odkoukat. (Ano,manzel je idiot). Akorat se desim toho,ze poletime na policii,bude z toho akorat papirovani a penize uz stejne neuvidime.

No aby nebyl v takový naladicce že je vybral sám a nepamatuje se… No odkoukal to by musel pak tu kartu ztratit přímo u bankomatu, nechat ji v bankomatu nebo jej dotyčný zloděj musel sledovat…
Edit: ano je možné že ty peníze už nikdy neuvidíte. V těchto případech je lepší mít pojištění karty. My to máme za 15 Kč měsíčně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.4.19 17:14

no to je dost zvlastni… spis bych to videla, ze ty prachy vybral na neco a ted dela, ze to byla kradez...... co s tou policii? je svolny tam jit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64956
7.4.19 17:16

a to má tak velký limit? Že to šlo najednou vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442

@Martha03 to me taky napadlo :mrgreen: ale ten manzeluv vyber v bankovnictví je tam asi o hodinu drive.ty dalsi vybery jsou uz z bankomatu v jine casti mesta a v ten cas byl uz muz doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56

Spíš to vypadá že manža vybral peníze a rozjel to na automatech nebo s nějakýma kurvičkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.4.19 17:17

@vokishka 15tis je velky limit? to mi zas tak neprijde teda… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64956
7.4.19 17:18
@debra.morgan píše:
@vokishka 15tis je velky limit? to mi zas tak neprijde teda… :think:

já mám deset, právě kvůli podobným věcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.4.19 17:18

@Gymshark dekuji za nazor ale viz.vyse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
7.4.19 17:19
@Neeky píše:
@Martha03 to me taky napadlo :mrgreen: ale ten manzeluv vyber v bankovnictví je tam asi o hodinu drive.ty dalsi vybery jsou uz z bankomatu v jine casti mesta a v ten cas byl uz muz doma.

Ok ale jak mohl někdo ten pin okoukat. To fakt musel jej sledovat, okrást jej přímo po výběru nebo to musel nechat u bankomatu tu kartu. Jako ten pin je fakt divnej. Vybíral sám nebo s kamarády? Možná ho okradl někdo z nich. Každopádně bych šla na policii. Ať si vyžádají ten záznam a uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.4.19 17:21
@debra.morgan píše:
no to je dost zvlastni… spis bych to videla, ze ty prachy vybral na neco a ted dela, ze to byla kradez...... co s tou policii? je svolny tam jit?

Na policii chce jit, me by spis zajimalo, jestli je vubec realne,ze se to nejak vyřeší. Neni to zas takova suma, abychom kvuli tomu chteli litat po vyslesich a stejne z toho nic nebylo. :? Jen ztrata casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.4.19 17:21
@vokishka píše:
já mám deset, právě kvůli podobným věcem.

hmm, od veci to neni. ja jednou mesicne vybiram vetsi castku, takze mi to asi tak neprijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.4.19 17:23

Limit mame oba 20tis.kc. ty vybery tam byly prvni 2× pet, pak 2× dva a nakonec tisic. Par minut po sobe. Takze nekdo proste zkousel, kolik tam toho je. Manzelovi tam pak zustaly jen nejake stovky.

Příspěvek upraven 07.04.19 v 17:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný