Ukradena karta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
442
7.4.19 17:23

Limit mame oba 20tis.kc. ty vybery tam byly prvni 2× pet, pak 2× dva a nakonec tisic. Par minut po sobe. Takze nekdo proste zkousel, kolik tam toho je. Manzelovi tam pak zustaly jen nejake stovky.

Příspěvek upraven 07.04.19 v 17:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.4.19 17:24

@Neeky hele já bych to nahlásila, chvilka na policii a sepsání papíru by mi za těch případných 15 tacu stalo. Zas v tomhle případě si vás tam nebudou tahat každou chvíli kuli každé blbosti :think: jestli je to pro vás pakatel, že nemá smysl ani někam jít je vaše věc, ale osobně bych už z principu nechtěla, aby to tomu zloději prošlo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
7.4.19 17:28

@Neeky No, pravdepodobnost, ze ty peníze uvidite se limitne blizi nule, ale i tak bych to nahlasila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.4.19 17:46

Nejspis uz vam to penize nevrati, ale nahlasila bych to. Prece nenechate toho zlodeje jen tak, aby mu to proslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.4.19 17:53

Zkuste policii a pak primo banku. Taky mi pred rokem ukladli kartu, zlodej udelal bezkontaktne asi 5 plateb, banka mi penize vratila (ale bylo to ukradeno z auta, rozbite sklo, ne jen ze jsem nevedela kde a co se stalo - tohle asi tezko prokazete, ze to nevybral manzel).
Jinak ja mam treba k uctu i sporici ucet, kde mam veskerou hotovost a na beznem uctu jen par tisic (jak kdy, pripadne behem par minut prevedu diky mob. bankovnictvi)… Hodi se to, i pro klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32086
7.4.19 18:07

@Neeky Tak bude na kameře vidět, kdo ty peníze vybíral,ne? Třeba je to známá firma a poznají ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.4.19 18:31

Ano, banka to bude muset řešit, ale po té, co budete mít papír od policie, že se tak stalo. Na bankomatu je kamera, takže bude jasně vidět, kdo to vybíral.

Pokud to s policií řešit nebudete, tak o ty peníze přijdete rovnou a tomu zloději to projde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.4.19 18:37

Pokud byl pouzity PIN pred blokaci, tak mate smulu a banka Vam nic neda…
Holt za blbost se plati…
Na Policii bych i tak šla, mužou použít kamery a dotyčného alespoň vypátrat, i když prachy už asi neuvidite. A u pristi karty si nechat mensi limit pro vyber!

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
7.4.19 18:41
@debra.morgan píše:
@vokishka 15tis je velky limit? to mi zas tak neprijde teda… :think:

Je zbytecne v dobe internetovych bankovnictvi si nechavat tak velky limit, kdyz si ho clovek muze kdykoliv navysit pred vyberem. V bankomatu muze byt skimmovaci zarizeni a sice banka po prokazani penize vrati, ale proc tomu chodit naproti ze jo. Nemam limit vetsi nez pet tisic, kdyz potrebuju vybrat vic, navysim a po vyberu zas snizim…

• Citovat
  • Upravit
14723
7.4.19 18:46

Budou mít kamerový záznam od bankomatu, ze kterého bylo vybráno. A na něm by mohl být tvůj manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.4.19 18:53
@LaPaloma píše:
Budou mít kamerový záznam od bankomatu, ze kterého bylo vybráno. A na něm by mohl být tvůj manžel.

V dobe vyberu uz byl manzel doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6862
7.4.19 19:01

@Neeky jestli to vyřeší to je otázka. je možný, že podle záznamu onou osobu poznají hned. To se stalo nám v práci. Frajer ukradl věci za 5500 samozřejmě nám zdrhnul. Když PČR přijela koukla na záznam hned věděla kdo to je. Jsme teda menší město.

Příspěvek upraven 07.04.19 v 19:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
7.4.19 19:01
@Ou píše:
Ano, banka to bude muset řešit, ale po té, co budete mít papír od policie, že se tak stalo. Na bankomatu je kamera, takže bude jasně vidět, kdo to vybíral.Pokud to s policií řešit nebudete, tak o ty peníze přijdete rovnou a tomu zloději to projde.
:palec: konečně užitečný příspěvek. Narozdíl od těch s automaty a milenkami :roll: někteří jsou tu už posedlí
  • Citovat
  • Upravit
36556
7.4.19 19:21

@Neeky Nahlašte to. Nikdy nevíte, třeba zrovna vašeho zloděje chytí a něco bude vlastnit :nevim:

Ale bacha. Pokud, říkám POKUD, je v tom manžel nějak zapletený, mohl by se dostat do potíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.4.19 19:25
@Neeky píše:
Zdravim, chtela jsem se zeptat, zda se nekomu nestalo neco podobneho, pripade poprosit o radu. Manzel byl dnes vecer na akci s prateli, trochu prebral a domu dorazil bez platebni karty. Vybiral si pred cestou domu z bankomatu na taxika a nejaky dobrak mu nasledne kartu odcizil a vybral z ni vsechny penize,15 000kc. A to asi pul hodinu predtim nez jsme to zjistili a kartu blokli. Banka nas odkazala na PČr. Mate nekdo s podobnym pripadem zkusenost. Je vubec realne penize ziskat zpet?

Pokud vybral z bankomatu, mají jeho ksicht. Já bych to teda zkusila. Pro mě je 15000 pálka, za kterou bych teda na PČR letěla i víckrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný