Ukradené děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5548
24.11.14 08:19

@šárinka.H Klasika. Chtějí jí zbavit rodičovských práv a dát děti do adopce :(.A bohužel bych typovala, že to tak bude a ona už děti neuvidí :,(
@Taminka Fakt? 8o. Tak to vypadá, že jsme zatím jediný ke komu to nedošlo a doufám, že ani nedojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
24.11.14 08:25
@vykladzkaret píše:
No, ono to asi nebude cele, ten pribeh… navic zcela souhlasim s jakymkoli mlacenim deti vc. toho tzv. vychovneho. Relativizujeme tim nasili a detem to nic nedava, navic jsou i jine cesty, nez deti mlatit.

S tim taky souhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
24.11.14 08:28

@Halibar
Christiankovi je 10 měsíců a už pěkně zlobí! Samozřejmě až bude větší, tak plácnutí přes zadek není žádný týrání!
Němci dětem domlouvají!!! Z toho já šílim! Pak z nich vyrostou drzí parchanti, kteří rodiče v klidu pošlu někam, kradou peníze, v 15. letech si doma zapálí a otevřou pivo, do školy to nechodí… Myslím, že občas jedna výchovná není nic špatnýho. Naopak spíš pochopí, že se to nesmí a nedělá než když mu budu domlouvat a na 10 min pošlu do pokoje, aby přemýšlel, co udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
24.11.14 08:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
24.11.14 08:44

@katja.kuerti Jasně, je třeba naučit je, že za to, co se nemá, nebo nesmí, přijde něco nepříjemného :D já dostávala po zadku sem tam, o 2 roky mladší taky, ale ten o 8 let mladší a jde to poznat! Rozmazlenec. Nevychovanec. Ale ano, taky jsem tady byla svědkem, jak kolegyně svého téměř 6-letého ani neokřikla, když byl drzý na jednu paní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
24.11.14 08:56

Já kdybych našeho každý den alespoň jednou neplácla přes zadek, tak si myslím, že je nemocný. U nás bohužel domlouvání ani hanba nefunguje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.11.14 09:19

@maminka189 co mi to děláš viděla jsem pár minut a břečím jako želva, asi hormóny jsem 21 týden

Příspěvek upraven 24.11.14 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.11.14 12:27

@maminka189 jj, tam nesmis na decko zvysit hlas nebo ho plesknout, protoze lidi si nevsimaji sebe ale ostatnich a uz volaji policii a socialku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
24.11.14 13:43

@Vcielka :( Taky mi je těch dětí hrozně líto (ale i rodičů).Vůbec si neumím představit, že by k nám někdo vtrhl a vyrval mi děti z náruče :cert:.Asi by odsud neodešli :nevim:

@Taminka To je…hrozné…A jak se v takové zemi děti vychovávají? Domluvou? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.11.14 14:08

@maminka189 asi odešli tam toho asi rodiče moc nezmůžou jinak by to nebylo tak běžné. Musí to být totální bezmoc a beznaděj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.11.14 14:10

@maminka189 decko bije matku :lol: :lol:
Tam rodice deti prosi, at toho nechaji, at jsou hodne, reknou jim mirnym hlasem 100× at prestanou…A decka pak malem zbori restauraci a vsichni jsou v pohode, usmivaji se, nikomu nic nevadi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
24.11.14 15:03

S tím postojem k nepřípustnosti fyzických trestů docela souhlasím a myslím, že to dřív nebo později dojde i k nám - ostatně ještě někdy na začátku minulého století bylo poměrně běžné používat rákosku nebo nutit děti klečet na hrachu, moji vrstevníci můžou mít zkušenost s řemenem nebo vařečkou.. a to už nám dnes přijde docela mimo. Schválně píšu „postoj“, protože spíš než se zákony to má co dělat s pohledem lidí na fyzické tresty. Kamarád žijící v Norsku mi říkal, že Nory mnohem méně pobouří dítě vztekající se a válející se po zemi, než rodič, který by dítě uhodil. Ale jedna věc je poslat sociálku, aby situaci v rodině prověřila, druhá je krajní řešení v podobě odebrání dítěte z rodiny, jako se to stalo paní z úvodního odkazu. Ostatně i v tom Norsku policie uznala, že „plácnutí“ intenzitou nedosahuje týrání, takže to těžko mohl být důvod odebrání. Podle toho, co jsem o případu četla, tam došlo k pochybení ze strany sociálky a rodiny je mi upřímně líto, ta bezmoc musí být strašná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
24.11.14 15:07

Jinak k té diskusi o fyzických trestech, spousta lidí v ČR říká, že bez občasného výchovného plácnutí děti rostou div ne pro kriminál, ale to mi přijde zcestné. Např. můj muž jako dítě nikdy na zadek ani přes ruku nedostal a žádnej spratek to není, k rodičům i ostatním lidem se chová hezky. Ale to je tak trochu OT, pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
24.11.14 16:14
@katja.kuerti píše:
@Halibar
Christiankovi je 10 měsíců a už pěkně zlobí! Samozřejmě až bude větší, tak plácnutí přes zadek není žádný týrání!
Němci dětem domlouvají!!! Z toho já šílim! Pak z nich vyrostou drzí parchanti, kteří rodiče v klidu pošlu někam, kradou peníze, v 15. letech si doma zapálí a otevřou pivo, do školy to nechodí… Myslím, že občas jedna výchovná není nic špatnýho. Naopak spíš pochopí, že se to nesmí a nedělá než když mu budu domlouvat a na 10 min pošlu do pokoje, aby přemýšlel, co udělal.

Ja taky domlouvam, neplacam a s parchantu jsou vychovany neagresivni deti, cim to je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
24.11.14 16:19
@blobfish píše:
Jinak k té diskusi o fyzických trestech, spousta lidí v ČR říká, že bez občasného výchovného plácnutí děti rostou div ne pro kriminál, ale to mi přijde zcestné. Např. můj muž jako dítě nikdy na zadek ani přes ruku nedostal a žádnej spratek to není, k rodičům i ostatním lidem se chová hezky. Ale to je tak trochu OT, pardon.

Ja si myslim, ze je to tez zcestny nazor, ale kazdy si to oduvodni jinak.
Dite jednoduse neni dospely, chape veci jinak. Mne taky neda chlap facku, kdyz udelam veceri pozde, nebo nevyzehlim rpadlo, pac jsem ho neposlechla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová