Ukradené miminko za minulého režimu, mám někde bratra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6626
2.5.25 15:20
@safina píše: Více

Třeba proto, že zjistí, že má jinou krevní skupinu než rodiče? Že jim není podobný? Že je nositelem genetického onemocnění, které nemá nikdo jiný z rodiny? V dnešní době jsou těch důvodů mraky. Stačí hledání dárce kostní dřeně v rodině a nepříbuznost se zjistí. Nebo bude jen hledat předky ve své rodině a ono se mu tam napáruje úplně jiná rodina…. :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35926
2.5.25 15:23

@Kipa22 @lucynka25 Kde se to ví? Já třeba o něčem takovém nikdy neslyšel! :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.25 15:31

Strejda začal hledat, protože mu přišlo víc věcí jinak. Máma i táta byli modroocí blondaci, on má hnědé oči a tmavé vlasy, navíc byl první, kdo měl vadu srdce, co se dědí, pak zjistil, že jeho biologický bratr ji měl, otec ji měl, neteř ji má.
Plus mi říkal, že se mu líbí, že vidí tu podobnost a i podobnost svých dětí a neteří z nalezené rodiny.

• Citovat
  • Upravit
854
2.5.25 15:35

Jsem na FB ve skupine: hledani ztracenych kontaktu. A byla jsem prekvapena, kolik takovych propadu bylo. Matce zcistajasna oznamili, ze novorozene zemrelo, zadny umrtni lust, zadny pohreb. Povetsinou ale v 70. letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21813
2.5.25 15:36

Však nějakou vadu nebo genetickou mutací má vždycky někdo jako první.
Přijít o své rodiče a vetřít se k jiné rodině, to tedy chce tvrdé lokty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
2.5.25 15:44
@Janli píše: Více

No právě, proto pokládám Stinze tuto otázku. Registrace DNA prostě vede k nalezení příbuzných. Jenže Stinga si myslí, že v registru najdeš někoho, komu bude nalezení příbuzných nepříjemné. Byl to jemný náznak, nechtěla jsem jí rovnou psát, že má dlouhé vedení (opět, jen jemný humor).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76481
2.5.25 15:52

Stinga si jen myslí, že novorozenci zemřelí v 70. a 80. letech opravdu zemřeli, tehdy se nedělaly štráchy s ničím a i dnes jsou fatální stavy, kdy dítě po porodu zemře, ovšem dnes se drtivé většině těchto případů předejde tím, že se takové dítě vůbec nenarodí, jelikož máme docela perfektní screeningové metody,
Klíma se zase chtěl zviditelnit a tak znovu oblbl národ, ani jedno takové dítě se nepodařilo dohledat, to asi mluví dost za sebe,
já to vidím tak, že tiktok blbne puberťáky a Klíma lidi v hodně dospělém a zralém věku - stejné je to, že někdo naletí na chiméry, které by ho bez těchto pořadů ani nenapadly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.25 15:52
@mado píše: Více

Když toho je víc, je to divné, jedna věc je nahoda, víc věcí je zvláštních.
On to chtěl prý řešit od puberty, ale nechtěl nikomu ublížit, tak počkal, až uplyne dost času. Se svojí biologickou rodinou si sedl. Prý nic nečekal, prý chtěl jen vědět, jak vypadají a jestli to je možné a měl pár otázek. Ale tam je jiné to, že měl dlouho tušení, jednalo se jen o otce.

• Citovat
  • Upravit
76481
2.5.25 15:54
@Anonymní píše: Více

já bych třeba vůbec nebyla nadšená, kdyby k nám nakráčelo stádo cizích lidí třeba s tím, že můj otec je i jejich otec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5949
2.5.25 15:54
@jege píše: Více

Nedávno o tom byly zprávy na seznamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.25 15:57

@stinga ani jedno dítě se nepodařilo dohledat, protože to bude dost náročné, ty děti nebyly adoptované, takže jsou nedohledatelne.
Podle mě to nastane ve chvíli, až se testy DNA ještě více rozšíří. Nebo se ukáže, že to nebyla pravda.

• Citovat
  • Upravit
21813
2.5.25 16:04
@Anonymní píše: Více

Tak se ukáže, kolik bylo kukaček, protože tehdy nebyly testy dna možné, tak jsi kukačku určit nemohl. Krevní skupiny mají tolik různých odchylek a moznosti, že laicky nezjistiš nic a geny vzhledu a barev čehokoliv se dědí z různých desátých kolen. To že má matka a otec hnědé oči a vlasy a dítě je modrooký blonďák ještě neznamená, že ho vyměnili v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.25 16:04
@stinga píše: Více

Mně by to nevadilo. Každý má právo znát své kořeny, ale zároveň přiznávám, že nevim, jestli bych chtěla vztah udržovat i dál. To by záleželo na mnoha věcech.
Ale tím, že jsem šla do těch DNA testů jsem vlastně vykročila k tomu, že můžu poznat i případné tátovy levobočky.

• Citovat
  • Upravit
35926
2.5.25 16:12

Jo, pamatuji si reportáže o Kajínkovi, kde se dlouho rozebíralo, jaké tam byly podezřelé okolnosti ve vyšetřování a jak tam z toho postupně vycházelo, že Kajínek to nemohl udělat, ale že to na něj navlékli, a v závěru tam najednou nově nalezený svědek vypověděl, že na vlastní oči viděl, jak střílel Kajínek, ale vyšetřovatelům se ze strachu o vlastní život nepřihlásil. Celé to působilo, jak levná senzace, jenom aby se trochu přiživil na Kajínkově příběhu. :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
2.5.25 16:18

To bys třeba nebyla, ale těžko bys je mohla z něčeho vinit. Proc by neměli chtít znát svůj puvod?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková