Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj ex má jen jedno varle. Druhé mu vyoperovali, protože na něm měl nádor. A kamaráda pes se s jednou koulí narodil. ![]()
@Anonymní píše:
Holky,není to vtip, ale chceme zjistit jestli je to možné, kamarádka se vyspala s jedným mužem, byl to úlet ale co jí nejvíc překvapilo že měl jedno varle, v životě se s tím nesetkala a já taky ne, ani na netu to třeba nikde není, osobně mi to příjde dost divné, je to vůbec normální?
@Anonymní píše:
Holky, není to vtip, ale chceme zjistit jestli je to možné, kamarádka se vyspala s jedným mužem, byl to úlet ale co jí nejvíc překvapilo že měl jedno varle, v životě se s tím nesetkala a já taky ne, ani na netu to třeba nikde není, osobně mi to příjde dost divné, je to vůbec normální?
A co myslíš, je normální aby se na něco takového někdo ptal? ![]()
Mam kamarada po operaci takze ano je to mozne. Normalne maji chlapi samizreme dve dotaz mi prijde trochu divnej : co kdyby se nejakej chlap zeptal, ze videl zenskou s jednim prsem, zda to je vubec normalni?!? Co bys mu na to rekla?
Prosím o anonym.
Ano, můj ex měl taky jen jedno, v pubertě měl nějaké problémy (snad přetočení, říkal, moc o tom nechtěl mluvit). Asi je to častější, než by člověk myslel, ale celkem se divím, že dotyční nezvolí silikonovou protézu, nikdo by pak nemusel nic vědět. Aspoň můj ex z toho měl dost velké komplexy, nechtěl ani chodit plavat.
Já měla ex který měl jedno varle od narození. Druhé sice měl, ale nevyrostlo. Velké asi jako pecka od třešně, možná i menší.
Tak tady už chybí jen závěrečná otázka „Může s ním být těhotná?“ ![]()
@Anonymní píše:
Holky, není to vtip, ale chceme zjistit jestli je to možné, kamarádka se vyspala s jedným mužem, byl to úlet ale co jí nejvíc překvapilo že měl jedno varle, v životě se s tím nesetkala a já taky ne, ani na netu to třeba nikde není, osobně mi to příjde dost divné, je to vůbec normální?
je to normální, buď se s tim narodil, nebo je po úrazu, nemoci atd.. co je na tom tak divného? né každý chlap si pak nechá frknout implantát.
@Anonymní píše:
A máte holky vánoce, co?
A hlavně to nezapomeňte rozkecat všude!!! Ten bude určitě rád.
![]()
@Anonymní píše:
Babička měla psa a ten byl taky jednokulčák ![]()
Také mohl mít už od narození jedno varle nesestouplé a muselo by se to pak vyoperovat někde z podbřišku, jinak vzniká nádor. Je to třeba běžné u některých ras psů.
Holky, není to vtip, ale chceme zjistit jestli je to možné, kamarádka se vyspala s jedným mužem, byl to úlet ale co jí nejvíc překvapilo že měl jedno varle, v životě se s tím nesetkala a já taky ne
, ani na netu to třeba nikde není, osobně mi to příjde dost divné, je to vůbec normální?