Šijete panenky?

358
18.2.16 14:37

Šijete panenky?

Ahoj,
chtěla bych zkusit ušít pro dceru panenku, ale nevím, kde sehnat materiál na tělíčko, šatičky (chtěla bych princeznovské) a na vyplnění ovčí rouno. Můžu se zeptat, pokud máte s šitím panenek zkušenosti, kde sháníte materiál? Případně budu ráda, když doporučíte konkrétní weby, obchody apod. Moc díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
18.2.16 14:42

@Cassy25 jaký styl? Šila jsem waldorfskou a na další se chystám, až bude trochu času. Inspiraci beru na Pinterest, materiál všude možně: tady , tady a tady .

• Citovat
  • Upravit
13331
18.2.16 14:53
@Cassy25 píše:
Ahoj,
chtěla bych zkusit ušít pro dceru panenku, ale nevím, kde sehnat materiál na tělíčko, šatičky (chtěla bych princeznovské) a na vyplnění ovčí rouno. Můžu se zeptat, pokud máte s šitím panenek zkušenosti, kde sháníte materiál? Případně budu ráda, když doporučíte konkrétní weby, obchody apod. Moc díky :)

Ahoj, panenky nešiji, naopak přemýšlím kdo by mě opravil panenku. Mám z dětství chodičku a jaksi jak jsme se stěhovali, utrpěla nehodu. Někdo na ni hodil něco těžkého a hlavu má nakřivo. Víte o tom, kde spravují panenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
18.2.16 15:11

@Cassy25 můžeš se podívat na pintrest.com , tam seženeš i střihy a postup, nebo na mimibazaru, případně na fb jsou skupinky kde ti rádi poradí (šikulíci ) :palec:
a látky můžeš použít třeba ze starého oblečení, nebo od někoho koupit odstřižky, na panenku toho potřeba tolik nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
18.2.16 15:19

Začínala jsem waldorfskou, s tím, že jsem koupila střih i látku od Ignisu http://www.ignis.cz/…cts/detail/6. Nebo střihy jsou i na Fleru. Tam seženeš i materiál. Ale teď už hledám spíš po netu… http://ekopanenky.blog.cz/…ok-za-krokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová