Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, jdu k vám možná s lehce vtipným dotazem, ale zajímalo by mě a ráda se nechám inspirovat. Jak a kde máte ve skříni uložené podprsenky? Já měla vždy tak max tři kusy, teď jich mám cca 6 možná i víc a nevím kam je, nebo spíš jak je uložit, vždy když jsem je měla tak nějak někde poskládané tak se zmackaly, to úplně nechci, teď jsem je dala provizorně za sebe do poličky ale špatně se vytahují a pomalu padají, takze zas naprd.
když je povesim na ramínko, zaberou zas moc místa. Tak se ptám jak je máte uložené vy, popřípadě kolik máte cca kusů podprsenek? doufám, že to nikoho nepohorsi, děkuji za odpovědi a mějte se krásně ![]()
Mam cca 8ks, ale vsechny to jsou braletky proste jednoduchy podprsenky bez kostic bud vubec nebo minimalne vycpany takze jsou v supliku v komode, kterou mam specialne na spodni pradlo polozeny na volno.
Já jich mám pár a visí mi na domácím sluhovi v ložnici:) jsou často zamaskované dalšíma věcma, které na něj přihazuju ![]()
Dcera jich má dost a má na ně spešl hluboký šuplík v šatníku, má i ty vycpané, tak ty si v něm hlavně hýčká, leží tam jednotlivě vedle sebe,,,pak takové ty obyč a sportovní naskládá v šuplíku na sebe.
Ja jich mam horu a mam pro ne extra suplik, stejne jako na kalhotky, ponozky. V tom supliku jsou pak poskaldane, aby se nejak nedeformovaly.
Mám šuplík v prádelníku, jsou tak jak je mají v obchodě. Rozložené lehce přes sebe aby se neničily košíčky. Mám dost úložného prostoru.
Mám ve skříni košík a v tom košíku se válejí jak je tam ze sušáku hodím.. celkem asi 7ks, ale stejně tahám 3 nejoblíbenější dokola a furt peru ![]()
Mám jich cca 25
a mám je uložené v šuplíku, zasunuté jednu do druhé pěkně za sebou.
Tak já je prostě ohnu napůl, jeden košíček promáčknu opačně a dám do šuplíku do komody. Ještě nikdy se mi žádná nezničila. Košíčkových s kosticemi mám 4.
Nevím, kolik jich mám. Sedí ve vysouvacím šuplíku, položené jedna za druhou, částečně se překrývají, ale furt jsou všechny dobře rozpoznatelné.
Viděla jsem to tak před 10 lety ve Victoria's Secret a vyhovuje mi to.
Některé podprdy mám bez kostic, ty se nedají v polovině prekřížit a košíčky složit do sebe.
Prohnu jeden košíček do druhého a dávám do hlubokého šuplíku (kde skladuji i pyžama a kalhotky). Mám jich asi 8 ks, ale tahám 3-4 nejoblíbenější ![]()
Se máte, že máte ty šuplíky ![]()
sice mám také komodu, ale už tam zabírají místo kalhotky, ponožky a bytový textil tolik let, že se mi to nechce měnit..
ve skříni je to opravdu opruz
na poličce nic moc.. viz jak píše zakladatelka..
Já mám plastový košíček daný na polici ve skříni
V něm je mám pěkně naskládané jednu do druhé. A mám jich ažaž.
Vyztuzene asi ctyri, nekolik hadraku a nekolik sportovnich. Vsechno bez ladu a skladu nahazeno v policce skrine
Doma je stejne nenosim a pres zimu ani venku.
@Anonymní píše:
Se máte, že máte ty šuplíky
sice mám také komodu, ale už tam zabírají místo kalhotky, ponožky a bytový textil tolik let, že se mi to nechce měnit..
ve skříni je to opravdu opruzna poličce nic moc.. viz jak píše zakladatelka..
- závidím té, která jich máte 25 ks
to se mi nikdy nestane. Ne že bych na ně neměla, ale hned tak mi nějaká nesedí a těžko scháním
mně do komody právě nejvíc pomohly ty krabičky z ikea. JE v tom přehled a u malé to taky tak mám. A vejde se toho dost.