Ultrazvuk 6+2

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14713
25.4.22 15:14
@karkarka píše:
Tak na tom ultrazvuku zatím není vidět vůbec nic. Ale třeba byla ovulace později.

Mi přijde, ze někdy prudis jen tak pro zábavu :lol: Dyt je tam vidět jasně dutinka s embryem úplně normálně, odpovídá předpokládanému staří těhotenství 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.4.22 15:19

@Semtex
Jooo myslela jsem ze uz pocuram 😂 ale ona dela utz pres bricho ne vnitrni takze mi nakazala aspon hodinu pred tim necurat a vypit alespon pul litru vody no nakpnec jsem v cekarne sedela pulhodiny takze jsem na zachode nebyla hodinu a pul a uz jsem teda myslela ze to nedam 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15219
25.4.22 15:20
@Semtex píše:
Mi přijde, ze někdy prudis jen tak pro zábavu :lol: Dyt je tam vidět jasně dutinka s embryem úplně normálně, odpovídá předpokládanému staří těhotenství 8o

U tebe to vidím úplně jasně, kde něco takového vidíš u zakladatelky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.4.22 15:21

@Semtex
Dekuju moc ja prave u dcery to bylo videt mnohem lepe a tady je to nejaky nevyrazny 😁 tak ani nwm jestli je videt jen gestacni vacek nebo i embryo ani tam nemam napsane zadne hodnoty jak je velke nebo tak tak jsem z toho nervozni, po tom zamlklem tehu jsem nejaka vic ve stresu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14713
25.4.22 15:22
@karkarka píše:
U tebe to vidím úplně jasně, kde něco takového vidíš u zakladatelky?

No hned pod tou “černou dírou” (plným mocakem) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.4.22 15:26

@Semtex
Me prave taky prijde ze kazdej ma krasnej utz a me je tam videt kulovy 😂 ale kdy z to priblizila bylo to videt lepe ale to jsem nestihla vyfotit pak to oddalila a rekla ze toto je skutecna velikost a ze odpovida 6+2 presne jako ms a ze se vyviji ukazkove, jen jsem nervozni ze vsichni maji utz tak krasne prehlednej a ta moje fazolka neni skoro videt tak ani nepoznam jestli je to jen gestacni vacek nebo i mimi 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14713
25.4.22 15:36

@Monousek8 to je zvláštní, ze chtěla, abys na malou nesla. Já musela jít před kontrolou vždy povinně, ať už byl vnitřní nebo přes břicho :lol: mymu doktorovi to tam vadí v každém případě a teda nebýt vycurana a aby mi někdo smejdil v podbrisku, to bych vážně nedala :P

Jinak podle mě je to tím starým strojem, je to vše našedlé a rozmazane, ale dutinku tam fakt vidím a embryo v ni taky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.4.22 15:44

@Semtex
Ona rikala ze kdyby byl prazdnej tak neuvidi nic a jinak ja to hodila do cernobile originalne ho ona ma modrej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14713
25.4.22 15:50

@Monousek8 no, a prave tam jak má to červené kolečko, tak v nem uprostřed je takové to světlejší modré plus minus kulaté něco, vypadá to možná trochu jako nějaký prstenec, a to je embryo. Kolem něho je to trochu tmavší, takovy tmavší ovál nebo vajicko, to je ta dutinka, a kolem toho tmavsiho je zase něco světlejšího a to bude už děloha. Tak se to jeví mně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
25.4.22 16:01
@Semtex píše:
@Monousek8 no, a prave tam jak má to červené kolečko, tak v nem uprostřed je takové to světlejší modré plus minus kulaté něco, vypadá to možná trochu jako nějaký prstenec, a to je embryo. Kolem něho je to trochu tmavší, takovy tmavší ovál nebo vajicko, to je ta dutinka, a kolem toho tmavsiho je zase něco světlejšího a to bude už děloha. Tak se to jeví mně :palec:

Kdyby ten prstenec bylo embryo, tak je přece strašně obrovský na to, aby bylo takové „beztvaré“, embryo by přece nevyplnovolo v tomto stadiu těhotenství téméř celý GS… I ten GS kdyby to měl být, mi přijde strašně velký. Vždyt přece to musí být černočerná tma, gestační váček… To by musel být nějaký extra starý utz… Záhada.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14713
25.4.22 16:06
@Catalinn píše:
Kdyby ten prstenec bylo embryo, tak je přece strašně obrovský na to, aby bylo takové „beztvaré“, embryo by přece nevyplnovolo v tomto stadiu těhotenství téméř celý GS… I ten GS kdyby to měl být, mi přijde strašně velký. Vždyt přece to musí být černočerná tma, gestační váček… To by musel být nějaký extra starý utz… Záhada.. :nevim:

Dyt na tom probleskuji ještě takové ty modré vlny, jak na těch starých monitorech, podle mě podobný rok výroby :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.4.22 17:11

@Catalinn
Co vim co mi rikala mama tak tenthle tam je uz kdyz cekala brachu tomu je 17 a neni si jista ale mysli ze i kdyz cekala me 😂 no prave se sama v tom nevyznam co je co 😳 jen mi rekla ze tohle v tom cervenym kolecku je tehotenstvi 6+2 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
25.4.22 17:25

No utz ma hrozny teda :D Ale byla bych v klidu, ja mela v 6+6tt embryo i se srdeční akcí a utz vypadal trochu jinak.Ale jak jsem psala, utz ma špatný a za měsíc uz půjde určitě videt víc :dance:

Přikládám ti svou fotku z 6+6tt.

• Citovat
  • Upravit
128
25.4.22 17:34

@Anicka2888 vsichni ho mate tak krasne vyraznej a ja takovy nic 😂 ale je fakt ze kdyz jsem tam byla na posledy tak tam byla kulicka ve vacku a o hodinu pozdeji v nemocnici byli videt i naznak nožiček a rucicek takovy 4 vypouklyny takze asi hodne nekvalitni bohuzel no 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.4.22 17:36

Akorat nechapu proc su jedina kdo tam ma chodit s nacpanym mocakem, vy ho tam nikdo nemate :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí