Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@karkarka píše:
Tak na tom ultrazvuku zatím není vidět vůbec nic. Ale třeba byla ovulace později.
Mi přijde, ze někdy prudis jen tak pro zábavu
Dyt je tam vidět jasně dutinka s embryem úplně normálně, odpovídá předpokládanému staří těhotenství ![]()
@Semtex
Jooo myslela jsem ze uz pocuram 😂 ale ona dela utz pres bricho ne vnitrni takze mi nakazala aspon hodinu pred tim necurat a vypit alespon pul litru vody no nakpnec jsem v cekarne sedela pulhodiny takze jsem na zachode nebyla hodinu a pul a uz jsem teda myslela ze to nedam 😂
@Semtex píše:
Mi přijde, ze někdy prudis jen tak pro zábavuDyt je tam vidět jasně dutinka s embryem úplně normálně, odpovídá předpokládanému staří těhotenství
U tebe to vidím úplně jasně, kde něco takového vidíš u zakladatelky?
@Semtex
Dekuju moc ja prave u dcery to bylo videt mnohem lepe a tady je to nejaky nevyrazny 😁 tak ani nwm jestli je videt jen gestacni vacek nebo i embryo ani tam nemam napsane zadne hodnoty jak je velke nebo tak tak jsem z toho nervozni, po tom zamlklem tehu jsem nejaka vic ve stresu
@karkarka píše:
U tebe to vidím úplně jasně, kde něco takového vidíš u zakladatelky?
No hned pod tou “černou dírou” (plným mocakem) ![]()
@Semtex
Me prave taky prijde ze kazdej ma krasnej utz a me je tam videt kulovy 😂 ale kdy z to priblizila bylo to videt lepe ale to jsem nestihla vyfotit pak to oddalila a rekla ze toto je skutecna velikost a ze odpovida 6+2 presne jako ms a ze se vyviji ukazkove, jen jsem nervozni ze vsichni maji utz tak krasne prehlednej a ta moje fazolka neni skoro videt tak ani nepoznam jestli je to jen gestacni vacek nebo i mimi 😁
@Monousek8 to je zvláštní, ze chtěla, abys na malou nesla. Já musela jít před kontrolou vždy povinně, ať už byl vnitřní nebo přes břicho
mymu doktorovi to tam vadí v každém případě a teda nebýt vycurana a aby mi někdo smejdil v podbrisku, to bych vážně nedala ![]()
Jinak podle mě je to tím starým strojem, je to vše našedlé a rozmazane, ale dutinku tam fakt vidím a embryo v ni taky ![]()
@Semtex
Ona rikala ze kdyby byl prazdnej tak neuvidi nic a jinak ja to hodila do cernobile originalne ho ona ma modrej
@Monousek8 no, a prave tam jak má to červené kolečko, tak v nem uprostřed je takové to světlejší modré plus minus kulaté něco, vypadá to možná trochu jako nějaký prstenec, a to je embryo. Kolem něho je to trochu tmavší, takovy tmavší ovál nebo vajicko, to je ta dutinka, a kolem toho tmavsiho je zase něco světlejšího a to bude už děloha. Tak se to jeví mně ![]()
@Semtex píše:
@Monousek8 no, a prave tam jak má to červené kolečko, tak v nem uprostřed je takové to světlejší modré plus minus kulaté něco, vypadá to možná trochu jako nějaký prstenec, a to je embryo. Kolem něho je to trochu tmavší, takovy tmavší ovál nebo vajicko, to je ta dutinka, a kolem toho tmavsiho je zase něco světlejšího a to bude už děloha. Tak se to jeví mně
Kdyby ten prstenec bylo embryo, tak je přece strašně obrovský na to, aby bylo takové „beztvaré“, embryo by přece nevyplnovolo v tomto stadiu těhotenství téméř celý GS… I ten GS kdyby to měl být, mi přijde strašně velký. Vždyt přece to musí být černočerná tma, gestační váček… To by musel být nějaký extra starý utz… Záhada.. ![]()
@Catalinn píše:
Kdyby ten prstenec bylo embryo, tak je přece strašně obrovský na to, aby bylo takové „beztvaré“, embryo by přece nevyplnovolo v tomto stadiu těhotenství téméř celý GS… I ten GS kdyby to měl být, mi přijde strašně velký. Vždyt přece to musí být černočerná tma, gestační váček… To by musel být nějaký extra starý utz… Záhada..
Dyt na tom probleskuji ještě takové ty modré vlny, jak na těch starých monitorech, podle mě podobný rok výroby
![]()
@Catalinn
Co vim co mi rikala mama tak tenthle tam je uz kdyz cekala brachu tomu je 17 a neni si jista ale mysli ze i kdyz cekala me 😂 no prave se sama v tom nevyznam co je co 😳 jen mi rekla ze tohle v tom cervenym kolecku je tehotenstvi 6+2 ![]()
No utz ma hrozny teda
Ale byla bych v klidu, ja mela v 6+6tt embryo i se srdeční akcí a utz vypadal trochu jinak.Ale jak jsem psala, utz ma špatný a za měsíc uz půjde určitě videt víc ![]()
Přikládám ti svou fotku z 6+6tt.
@Anicka2888 vsichni ho mate tak krasne vyraznej a ja takovy nic 😂 ale je fakt ze kdyz jsem tam byla na posledy tak tam byla kulicka ve vacku a o hodinu pozdeji v nemocnici byli videt i naznak nožiček a rucicek takovy 4 vypouklyny takze asi hodne nekvalitni bohuzel no 😔
Akorat nechapu proc su jedina kdo tam ma chodit s nacpanym mocakem, vy ho tam nikdo nemate ![]()