Ultrazvuk 6+2

Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
12.5.22 07:58

@Monousek8 Ahoj, já jsem 6+2 tt, včera jsem byla na prvním ultrazvuku a byl vaginální. Srdíčko bylo vidět, blikalo. :D Přeji ať je u tebe vše v pořádku. :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
12.5.22 09:07

@klarrrinka
Ahoj dekuju ja byla 6+2 a jen fazolka ktera nebyla skoro videt… Nechapu proc jsem asi jedina komu doktorka dela utz jen pres bricho 🙄 asi proto tak nekvalitni foto… No dalsi kontrolu mam 23.5. Tak uz odpocitavam dny 😁 to budu 10+2 tak to uz snad bude pekna fotecka 😁 uz se nemuzu dockat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.5.22 22:13

@Monousek8 Určitě už tam malé bude vidět. :srdce: Já jdu na další kontrolu 24.5.,tak to máme skoro stejně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.22 23:24

@Monousek8
Ahoj, ono nejde o ten monitor, nejdůležitější na UZ jsou ty sondy. A nejde jen o to jestli je vaginální, ale přesné rozlišení i u břišní. Tys měla UZ přes břicho, proto jsi musela mít plný močák, aby voda vedla vlny a byla vidět děloha. Na UZ takhle brzy máš moc hezky přehledný nález.
Nejde porovnávat nález vaginální a přes břicho, sondy mají jiné frekvence atd.
Věřím, že na další kontrole budou jen dobré zprávy.

• Citovat
  • Upravit
128
13.5.22 09:17

@klarrrinka
Jeee tak se tu 24. Sejdeme a napiseme si 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
13.5.22 09:19
@Anonymní píše:
@Monousek8
Ahoj, ono nejde o ten monitor, nejdůležitější na UZ jsou ty sondy. A nejde jen o to jestli je vaginální, ale přesné rozlišení i u břišní. Tys měla UZ přes břicho, proto jsi musela mít plný močák, aby voda vedla vlny a byla vidět děloha. Na UZ takhle brzy máš moc hezky přehledný nález.
Nejde porovnávat nález vaginální a přes břicho, sondy mají jiné frekvence atd.
Věřím, že na další kontrole budou jen dobré zprávy.

Fakt? Tak moc dekuju za uklidneni, me prave prislo ze tam neni videt skoro nic a po tom zamklem tehu se vic bojim. Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
13.5.22 10:32

@Monousek8 Určitě ano. Moc se těším. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
13.5.22 10:58

@klarrrinka
I ja se moc tesim uz aby to bylo 😁 nekonecny cekani :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
22.5.22 16:30

Tak holky zitra konecne kontrola uz jsem totalne nedockava 😁 ale dle toho jak epatne mi byva, brisko se uz kulati a dokonce uz mi ukaplo par kapek mleziva tak doufam ze je to dukaz ze tehotenstvi krasne prosperuje 💗 drzte mi prosim vsichni palce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
23.5.22 10:09

Tak kontrolu mam za sebou ale utz nedelala tak nic noveho nevim… Je tu nekdo kdo umi lustit popisky od doktorky v prukazce nejak z toho nic nechapu 😂 co znamena to OP a ten zbytek co tam napsala 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
24.5.22 14:28

@klarrrinka
Zdravim tak jak jste dopadla na kontrole? Mate novou fotecku? 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
24.5.22 15:43

@Monousek8 Na kontrole bylo vše v pořádku, dnes jsem v 8.tt a miminko má 16 mm. Přidávám foto z UTZ. :) Jakto že vám dr. nedělala ultrazvuk? Příště ji o to požádejte. Co vám dělala za vyšetření? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
24.5.22 15:55

@klarrrinka
Ja se ji na utz ptala, rikala jaem ze jsem myslela ze udela kdyz minule jeste nebylo videt srdicko, ale rekly mi ze nemuze, ze ma od pojistovny narizene v kterych tydnech muze delat a jinak ze pouze pokud je nejaky zdravotbi duvod, tak ze si mam pockat na pristi tyden jelikoz jedu na genetiku… Takze nakonec se me jen zeptala jak se mam a vysetrila me na koze cipek a rekla ze deloha krasne roste presne jak ma, tak zbyva jen doufat ze opravdu je male v poradku a vam gratuluju nadherna fotecka 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
24.5.22 16:03

@Monousek8 Určitě i u vás bude vše v pořádku, když děloha krásně roste, tak to tomu jenom nasvědčuje. :kytka: Já mám jít na další kontrolu až za 4 týdny, tak to bude nekonečné čekání. :D Dejte vědět jak pokračujete, držím palce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
24.5.22 17:02

@klarrrinka
No snad jo, uklidnuji se ze kdyby se ji nezdala tak by urcite koukla a v prukazce u polohy plodu mam napsany vel. neceho ( to neprectu) 10-11 (jsem 11 tyden) tak asi ze deloha odpovida 10-11 tydnu v 7 tynu tam mam 6-7 tak to odpovida tak snad dobre ted vydrzet do pondeli 😁 a neco mi tam psala k ozvum plodu ale to taky nechapu co tak snad dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí