Ultrazvuk ve 4. týdnu těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4627
4.6.17 19:36
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvam se za vyuziti tehle diskuze a za anonym, ale o nasem snazeni zatim rodina a blizci nevi, melo by to byt prekvapeni a nechtela bych, aby se to dozvedeli odtud. :oops: :mrgreen:
Chtela bych se poradit a podelit o test a co si o tom myslite? :kytka: MS byla 5. 5. mivam cykly kolem 30-31, obcas 35 dni. :andel:
Co myslite? :oops: :kytka:

Ze si pripravuj, jak jim to oznamis :mrgreen:. Gratuluji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.17 19:36

Test delan dnes odpoledne, jsem zapomnela dodat. Anonymka Z. s fotkou testu. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1054
4.6.17 20:05

Jo je to tam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
30.1.18 12:03

Ja taky dnes 4+6tt a byla jsem u dr..sel videt na oko malicky gest.vacek.za tyden mam prijit znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.21 11:50

@maminka03
Dobrý den, jak to tentokrát prosím dopadlo u Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
13.7.21 21:55

@LucieAdamekk dobry den
Noo v září cacorce budou tři roky 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
15.10.21 19:05

Ahojky sem tady nova, prave ctu ze tady uz nektera byla na ultrazvuku kolem 4 tydne. Ja byla dneska taky… nic nevidel to je pravda ale podle zvetsene sliznice pravdepodne jsem, taky sem mela pozitivni testy… mam 2 samovolne(nebo ty co odejdou s menstruaci) potraty… takzeted jen lezim, beru Utrogestan a modlim se🙏at to malicke tam zustane:smiling_face_with3_hearts:Jinak vsem preju hodne stesti a pohodicky😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
2.4.22 15:44

Jojo utíká to..naši cavorce 27.9 budou 4 roky a jsme také zdrave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.22 14:25

Neschopenka

Zdravím holky. Můžu být ted asi 3.tyden těhotná a dělám práci zdravotní sestry a běžne smenuju. Na UTZ nic videt jeste pár týdnů nebude, ale co s prací? Nechci to tam ventilovat, co kdyby se nezadarilo a přišla bych o to a nevim, jestli se běžné si nechat napsat neschopenku? Máte někdo zkušenost? Jestli s tím obvodak nebude mit problem? Nebo na ty noční bude muset chodit nez bude průkazné na ultrazvuku? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
5.6.22 15:04
@Hanka54321 píše:
Zdravím holky. Můžu být ted asi 3.tyden těhotná a dělám práci zdravotní sestry a běžne smenuju. Na UTZ nic videt jeste pár týdnů nebude, ale co s prací? Nechci to tam ventilovat, co kdyby se nezadarilo a přišla bych o to a nevim, jestli se běžné si nechat napsat neschopenku? Máte někdo zkušenost? Jestli s tím obvodak nebude mit problem? Nebo na ty noční bude muset chodit nez bude průkazné na ultrazvuku? Diky

No já nevím, ale ve 3tt jít na neschopenku? Tobě je zle nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5939
5.6.22 15:08

Nevidím důvod proč by jsi nemohla ještě pár týdnů chodit na noční. Až to bude jisté, požádej o přeřazení na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.22 15:35

@heluska1992 zle mi neni, ale noční práce jsou pro těhotné zakázané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
5.6.22 15:37
@Hanka54321 píše:
@heluska1992 zle mi neni, ale noční práce jsou pro těhotné zakázané.

Ale to neni duvod k neschopence. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.22 15:50

@bobulka88 špatně jste me pochopila. Ja chci pracovat co to pujde, ale nemůžu na svem postu. Ale do doby nez budu mit ofiko potvrzení z gyndy mam nočních spoustu. To nechci riskovat, tak jsem se ptala na možnosti/zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
5.6.22 17:13

@Hanka54321 ale můžeš dělat noční.
Jenom když bys nechtěla, tak te musi přiřadit na denní.
Záleží na tobe, jestli to chceš roztrubovat už ve 3tt.
Já bych to začala řešit až tak za měsíc, případně kdyby ti bylo nějak fakt zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí