Ultrazvuk ve 4. týdnu těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
594
20.8.11 09:04

V tomto týdnu mi to doktor ani jednou z UZV nezjistil. Jedině z krve do druhého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.8.11 09:24

V prvním těh. jsme byla na UTZ v 4+5 a byl vidět váček, bylo možno posoudit, že se nejedná o mimoděložní těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.11 12:58

MOOC DĚKUJU VŠEM! ZÍTRA JDU KE GYNDR. TAK UVIDÍM JESTLI BUDE NĚCO VIDĚT, ALE Z VAŠICH PŘÍSPĚVKŮ VĚŘÍM, ŽE ANO! :palec:

• Citovat
  • Upravit
1113
24.8.11 13:15

Děkuji všem a odtajňuji se! Jsem v 5. týdnu těhotenství a na ultrazvuku byl v děloze vidět váček :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.13 08:01

Ja jsem tet ve 4tt a taky sel videt ten vacek jsem uplne nejstastnejsi to byli strachy no nakonec nam to vyslo--

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.6.14 17:36

4tt ultrazvuk

Ahoj mam otázečku posl.Ms sem mela 10.5.pak uz sem ji nedostala.sex s přítelem byl ten mesic 2krat takze vim kdy ktomu doslo bud 17.5.nebo 4.6.5dni před MS. takze ted sem bud presne 4tt.nebo 2tt. na ultrazvuku sem byla ted v pondělí nic nevidel chtěl mi dat vyvolavacku ale pak vyskocila na testu slabonka carka tak mi vzal krev a vysel pozitivni ovšem hodnota 156hcg trochu me potrasil ze muze jit o mimodelozni.ze je nizka. vcera sem byla na uzvuku v rakousku a taky nevidel nic ale az dnes je to 4tt.je to mozne ze ještě nejni nic videt? mel někdo taky nizkou hodnotu? a jde pocit tak kratce přes menses? sem z toho trochu nervozni. dekuji vsem za zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.6.14 17:43

@sajitko a nechtěla bys potvrdit těhotenství třeba už druhý den po sexu?
Proboha co takhle počkat, nechat to být, ono se samo ukáže, jestli těhotná jsi, nebo ne, ted´opravdu může jít o cokoli, ani doktoři s uz nejsou vědmy, než se takhle stresovat a rýpat se v tom, lepší je počkat a přijít klidně až za 3 týdny. Nic ti neuteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
14.6.14 18:29

@sajitko Přesně tak, co plašíš? Já jsem si dělala testy v 6tt a to jen, protože mě manžel málem odvezl na emergency, protože se mi motala hlava. Jinak bych ani nevěděla, že jsem těhotná. Na gyndu jsem šla poprvé skoro v 9tt. Přesně jak to řekla @berry4 …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.17 18:35

Těhotná či ne

Ahoj. Poslední MS jsem mela 4.5. A 20.5. Jsem mela pozitivní ovu test. 1.6. Jsem to měla dostat, na trhu byl opravdu duch pouze. 2.6. Jsem lehce zakrvácela a ted už pouze hnědé spineni.
Vzhledem k tomu, že jsem prodělala MZ jdu zitra k Mudr. Co by mohl teď na UTZ vlastně vidět?
Anonymně, protože o mem možném tehu nikdo neví.

• Citovat
  • Upravit
8066
4.6.17 18:37
@Anonymní píše:
Ahoj. Poslední MS jsem mela 4.5. A 20.5. Jsem mela pozitivní ovu test. 1.6. Jsem to měla dostat, na trhu byl opravdu duch pouze. 2.6. Jsem lehce zakrvácela a ted už pouze hnědé spineni.
Vzhledem k tomu, že jsem prodělala MZ jdu zitra k Mudr. Co by mohl teď na UTZ vlastně vidět?
Anonymně, protože o mem možném tehu nikdo neví.

Ahoj, může vidět maximálně gestační váček.. ale s největší pravděpodobností asi ještě nic neuvidí.. je potřeba počkat, ale chápu, že jdeš kvůli krvácení. Kdyžtak ti něco píchne nebo nasadí utrogestan a bude dobře :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.17 18:37

Píšu jak tatar. Prodělala jsem MT proto ta opatrnost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.17 18:47

Já hlavně kvůli tomu mimoděložnímu co mam za sebou.

Záleží tedy, zda se to vůbec udrželo kdyz byl na testu jen duch a den na to jsem vlastně lehce zakrvácela a ted celou dobu spinim. Chvilku víc, chvilku méně. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4627
4.6.17 19:01

A ted mas na testu co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.17 19:05

Ted na testu nemám nic, protoze ho ani nemam. Je víkend a u nás na vesnici je drogerie zavřená. A ráno jedu rovnou ke svýmu Mudr. Tak uvidím zítra, jak se věci mají.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.17 19:34

Ahoj holky, omlouvam se za vyuziti tehle diskuze a za anonym, ale o nasem snazeni zatim rodina a blizci nevi, melo by to byt prekvapeni a nechtela bych, aby se to dozvedeli odtud. :oops: :mrgreen:
Chtela bych se poradit a podelit o test a co si o tom myslite? :kytka: MS byla 5. 5. mivam cykly kolem 30-31, obcas 35 dni. :andel:
Co myslite? :oops: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí