Ultrazvuk ve 4. týdnu těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35481
5.6.22 17:56
@Hanka54321 píše:
@heluska1992 zle mi neni, ale noční práce jsou pro těhotné zakázané.

Nejsou zakazane, jen je nemusis delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.6.22 17:40

Ahoj holky mam otazku, jsem uplne nezkusena a nevim poradne jak co chodi.

Posledni menstruace 4.5. Ani presne nevim kdy mi probehla ovulace ale s pritel byl sex 22.5. Nemam uplne pravidelny cyklus.

Ve stredu 1.6. se mi v praci udelalo spatne cejtila sem se proste jinak zaludek jak na vode nechutenstvi.

Ve ctvrtek sem si delala test a nic videt neslo, v patek sem si delala znovu a sel videt duch pak sem zkousela i jine znacky. Postupne carka zesilovala digi clearblue mi ukazal 1-2.
A jelikoz jsem dneska mela rano docela bolesti sla sem na gyndu.
Pani doktorce sem rekla ze me boli podbrisko test vysel pozitivni.

Kdyz se p. doktorka do me koukla rekla mi ze spinim pritom kalhotky mam ciste spineni mela jen na te tycince co do me dala.
Udelala ultrazvuk a rekla ze tam nic nevidi a na tehotenstvi to nevypada.
Ale ze nabereme krev a zjistime jestli sem vubec tehotna byla. Prislo mi to celkem arogantni.

Od ctvrtka do dneska 8 pozitivnich testu z toho 2 digitalni druhy digitalni sem si delala dneska po vysetreni a vysel 2-3 takze vypada ze hcG roste. Doktorka mi ani nerekla ze by na ultrazvuk mohlo byt jeste brzy. Rekla ze nic nevidi a ze trda udelame krev jestli sem vubec byla. A ze testy nejsou spolehlive. Myslite ze kdyz mi vyjde 8 pozitivnich testu z 9. Ze by mohla byt chyba testu. Zadne leky neberu.
Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.3.25 08:34

Těhotenství

Ahoj holky, mám takový dotaz, co jste braly na udržení těhu nebo nějaká babská rada??? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí