Rozdíl UM 1 a 2

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2929
18.2.13 10:43

@Snazilka2010 Ahoj.. jo krásně přibírá budí se co 3 hod na jídlo a vypije fakt těch 120 a ještě si dá čajícek.. chtěla jsem to nějak protáhnout přes noc, ale nevím jak.. slyšela jsem že dají o 1 odměrku víc UM, ale to se bojím na krabici píšou že se to má dávkovat tak jak je to uvedené na obalu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
18.2.13 12:59

A vy jste plne na UM? já bych nic nepredavkovavala, bud rada ze basti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
18.2.13 20:10

Ahoj holky, moc bych potřebovala poradit, sice nevím jestli to sem patří, ale nevím kde se obrátit. Máme nedonošené dvojčátka nar v 32tt. Dneska už mají přes 3kg, ale už jsme týden na Nutrilonu Nenatal pro nedonošené děti. 2 dny mají zelenou stolici, nejdříve jsem myslela, že je to po železu, který berou, ale Dr. říkala, že je to hladová stolice, že máme přejít na jedničkové UM. Na to, že jsou dnes teprve ve 39tt tak Nutrilon do nich padal po stovkách a ještě se hlásili v noci se budili po 2 hodinách. Po každé co se vzbudili tak šíleně řvali…no k věci nevíte jaký je rozdíl mezi Bebou 1 HA a Bebou 1 HA PREMIUM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
18.2.13 21:17

@MáškaM Já dávám Bebu pro 1 a když jde častěji kakat je hořčicová a když dýl tak tmavne do tmavě zelena. Koukni mi na popis jak malá přibírá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
18.2.13 22:22

@Eleanora1988 zkusila jsem jim dát bebu 1 ha premium a moc se teda netvářili. Sicce po ní spali 3 a půl hodiny, ale jak se vzbudili stejně tak jako po nutrilonu řvali jako šílení než začali sosat. A teď mi ji plyvali, tak fakt nevím. Nezdá se mi, že by to byla hladová stolice, podle mě to tak dělal ten nutrilon, kadili tak co dva dny a pak to bylo zelené. Příbírali normálně. Dala jsem na rady Dr. ale myslím, že to nebylo dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
19.2.13 11:32

@MáškaM
Ahoj, není ta Premium ta nová? Ta obyčejná je PRO a hypoalergenní HA, nedávno jsem viděla nějakou starou verzi HAčka, bez fialového nápisu „nová“.. nemůže jít o starou a novou verzi HAčka?
Nechci zpochybňovat slova doktorky, ale zelené hovínko nemusí být jen hladové. Zkoušelas měřit teplotu? Nenavštívil vás nedávno někdo nemocný? Někdo může mít rýmu bez soplíků, nebo střevní bolení, jen s teplotou a zeleným hovínkem. Podívat se do pusy na zuby (já vím, že je to vysoce nepravděpodobné, ale prý se nějaké mizivé procento dětí dokonce narodí se zubem, tak proč to neověřit).
To brečení - koliku jste vyloučili? Kapky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
19.2.13 11:39

@kjhui mě se to taky nechce věřit, že by bylo hladové. Teplotu jim měřím pravidelně 3krát denně, ale nikdy ji nemají. Berou železo, myslím si, že to mají z toho. Ano když se vzbudí tak šíleně řvou, ale to řvou teď i u té Beby. Příbírali krásně i u toho Nutrilonu Nenatal. Fakt nevím co s tím. Spí, myslím si, docelá krásně. Budí se ze spánku málo a docela málo pláčou. Bolení mají, jako každé děti. Kapky použímáme, máme Sabsimplex a Biogaiu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
19.2.13 12:14

@MáškaM
A že by se po probuzení prostě lekli?

Nebo na den vysadit to železo, to asi nejde že? Aby se vidělo jestli je to z toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
19.2.13 12:28

@kjhui oni tak řvali už i v nemocnici, když se probudí tak šílený řev, nemůžu s nimi ani cvičit ( před každým krmením máme cvičit). Byli v nemocnici 5 týdnu. Jak byli v inkubátoru, tak tak nehysterčili, ale po přeložení na intermediání péči už jo. Napadlo mě ještě - 1 sestra měla na starosti jeden box a v každém boxe bylo asi 6 miminek, tzn. než se ti naši dostali na řadu…no a doma prostě nějak neumí pochopit to, že se tak nemusí hlásit. Že je maminka přebalí a hned dostanou mlíčko. Ale ty hovínka mi dělají starosti. Adélka má ještě osypanou tvářičku, vypadá to jako potničky. Doktorka mi říkala, že jí to mám mazat sudocremem. Vyslala jsem teď manžela s jednou zelenou plínkou k DR. a uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
19.2.13 12:50

@MáškaM
Tak jsem se dívala do moudré knihy, a tam je pět příznaků kdy volat lékaře skrz stolici (černá, objevuje se červená krev, bílá, téměř čistá voda, tvrdé jako kámen). Ostatní tvrdí že je v pořádku (řídká, hustá, voní, zapáchá, zelená, žlutá, hnědá). Klasicky radí řešit jen když je teplota a míň jak tři plíny denně (dehydratace).
(Scott w. Cohen - Napapat, vykakat a spát = jsou tam obecné pokyny k nemocem atd.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
19.2.13 13:40

@MáškaM hele taky jsem hledala na netu a zeleno utolici pry mit deti muzou pokud jsou plne prikrmovane…Zkus pohledat…Ja mela malou zase ucpanou po Nutrilonu, mela tu strasne husty, a hodne se namahala, kroutila plakala, musela jsem ji pomahat teplomerem - ale to jsem nechtela pry si rychle zvyknou..Sice jsem se neporadila s dr. držkovala by ale presly jsme na Sunar Nutradefense (delaji i HA) a stolicku ma ridkou jako horcici, ne jako vodu ale dost ridkou, kaka mi sama, vcera dokonce 3krat (po Nutrilonu mi sla tak 1krat za den nekdy i ob den)..Osypany tvaricky jsme mely taky a dost, vypadalo to jako struhadlo mela toho i hodne v hlavicce za krkem, na raminkach…Mazala jsem Sudocreamem a Niveou SOS a purdovala klasickym Avirilem, dr rekla ze je to kojenecky akne, ja se bala jeslti nema alergii na mliko, kojim a dokrmuju ale nehypoalergenim ale klasickym…Pomohlo nam omyt oblicej misto klasickou vodou pri koupani jen vodou prevarenou…A za dva dny to bylo pryc, zustalo to jen na raminkach, stale pudruju, po koupani, ale to uz vypada jako potnicky, na hlavicce a za krckem to vyleze jen kdyz se zpoti…pak to zasde zmizi…

Me zajima jeslti je normalni kysele zapachajici stolicka???mela to jak po Nutrilonu tak i ted :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
19.2.13 14:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat