Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky, mám na Vás dotaz.
Předevčírem jsme byli s manželem v restauraci a oba jsme si dali řízek. Hned se mi zdálo, že ten můj byl nedosmažný. Celý den mi bylo dobře, ale v noci to začalo. Neustálý průjem, zvracení a omdlévání. Po příjezdu lékaře bylo konstatována otrava jídlem (zpropadený řízek
) a teď mě zajímá jestli je možné aby se to projevilo v mateřském mléku? Dcerka má 4 a půl měsíce a ráda bych ji pořád kojila. Tu noc co mi nebylo dobře jsem byla nucena ji dát UV, protože jsem nebyla schopná kojit. Děkuji za odpovědi.
Prodělala jsem nejspíš otravu z jídla, když byly malému 2 měsíce. Kojila jsem ho celou dobu, protože mě to docvaklo až k večeru, že to asi bylo z jídla (myslela jsem, že to je jen migréna, jenže ta by skončila dřív). Malému nic nebylo a spravila jsem se až cocacolou. Já jsem snědla po omdlení v nemocnici bagetu a to asi nebylo rozumné.
Ja se priotravila v prosinci jitrnici a kojila jsem celou dobu a malemu nic nebylo
Také jsem zažila něco podobného, volali jsme (už byl večer) na dospěláckou pohotovost i na dětské do nemocnice a tam řekli, že by se miminku nic stát nemělo. Na dospělé pohotovosti řekli, ať radši den nekojím. Na dětském, ať se dám do klidu a hodně piji.
Tak už je to den, jak se cítíš?