um

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3194
26.10.09 09:08

um

Dobre ranko, chtela bych se vas zeptat co byste mi doporucili za um, davali jsme maly nutrilon jenze z niceho nic po nem place a hrozne ublinkava, tak jsme presli na sunar, jenze ten jednou chce, pak zase ne, tak co byste mi doporucili? Ja chci vyzkouset bebu, koukala jsem, ze je to od stejneho vyrobce, ale mam strach aby ji po tom taky nebolelo brisko, jeste se chci zeptat nemuzu ji ublizit,, kdyz jich takhle vyzkousim vic? ale tak co mam delat, kdyz sunar chce a pak nechce, jo a jeste kdyz mela zelenou stolici tak je to od toho, jak jsem zmenila stravu, ze? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
NumLock
26.10.09 09:23

Re: um

Ahoj,mě lékařka řekla,že záleží na miminku jaké mléko mu bude chutnat,takže by to nemělo vadit.Jinak zelenou stolici nemá kvůli změnám mléka,to mi nikdy neřekli proč to tak je ale můj Lukášek ji měl do 4.měsíce zelenou a pak se to změnilo,to také nic neznamená,je zdravý.

• Citovat
  • Upravit
5732
26.10.09 09:37

Já dávám malýmu mlíko od Hami a jsem maximálně spokojená a on taky :wink: Vyzkoušeli jsme jich doopravdy hodně,ale žádný mi nepil…Chce to vyzkoušet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
26.10.09 12:19

my dáváme Bebu, ale já ještě kojím, do té beby dělám jen kaši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.10.09 12:32

Mala pila Nutrilon a pak jsem presla i kvuli cene na Hami a naprosta spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
26.10.09 13:51

Ahoj, malý měl ze začátku Nutrilon HA, ale dost ho po něm bolelo bříško a měl zácpu. Takže jsme přešli na Bebu. A velká spokojenost (kvůli 3měsíční kolice nejdříve Bebu Sensitive, po jejím odeznění Beba HA). Od půl roku do 8 měsíců normální Beba. Od 8mi měsíců Sunar premium (ten mu hodně chutná). Beba malému chutnala taky a dělala mu dobře na bříško i v době zavádění příkrmů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.10.09 15:45

Malý byl zpočátku asi dva týdny na sunaru, ale nesedl mu - způsoboval mu zácpu. Takže jsme na radu pediatra přešli na nutrilon a v pohodě. Z finančních důvodů jsme teď přešli na hami 2 a taky v pohodě. Je třeba vyzkoušet, co kterému mimi sedne. Na druhou stranu u těch úplně nejmenších by se značky neměly měnit příliš často - podle pediatra - trvá cca 14 dní, než si tělíčko miminka na nové mlíčko zvykne.

• Citovat
  • Upravit
3910
27.10.09 23:22

)

Příspěvek upraven 12.12.11 v 15:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
28.10.09 10:31

Ja porad jen kojim, UM ma jen v kasi..to sni, ale me kojeni fyzicky dost dodelalo, do roka vydrzim, ale pak to vzdavam - a uz ted se desim toho, jak ji naucim pit UM, protoze vsechno odmita. Bebu, Hami - zveda se ji zaludek, Sunaru a Hippu si cucne, ale vic jak 50ku do ni nedostanu..je pravda, ze jsem nezkousela Nutrilon, ale chutove mi prijde lepsi Sunar a kdyz ani ten nechce… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová