Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
To musí být super vyspat se celou noc, my krmíme většinou dvakrát za noc. Není nad kojení, ale bohužel už to nejde. Tak asi zkusíme ten Nutrilon. A nebo ten sunar, asi lepší to vyzkoušet, mě jde o to aby malou nebolelo bříško nebo neměla po tom zácpu.
Já jsem šla z porodnice rovnou z Bebou. Zkoušela jsem i jiné mléka a zase se vždycky k Bebě vrátila. Měla jsem i ten Hipp a ten mi přišel, že smrdí jak psí žrádlo
Navíc byl nějaký hustý a malému vůbec nechutnal. Párkrát jsem měla i Hami, protože je levnější a taky pil, akorát já ho nemám moc ráda, protože se hůř rozpouští. Teď jsem měla i Sunar Nutradefense a taky mi přišel dobrý.
RadkaOR píše:
To musí být super vyspat se celou noc, my krmíme většinou dvakrát za noc. Není nad kojení, ale bohužel už to nejde. Tak asi zkusíme ten Nutrilon. A nebo ten sunar, asi lepší to vyzkoušet, mě jde o to aby malou nebolelo bříško nebo neměla po tom zácpu.
To zase nééé, že by se nebudily, ale mléko jim nedávám od tří měsíců v noci. ![]()
RadkaOR píše:
TAkže se ti budí, ale ne na krmení?
Teď už je to lepší, je jim už rok a půl.
Nezdá se ti to, blbne mi počítač, špatně načítá, neví co vyvádí.
Sunar Nutradefense Extra je určen na noc. S kaděním neměla problémy, nám ho doporučili už v porodnici ![]()
Jinak, mě se malá budí v noci ze zvyku. Vypije 10ml a chrní dál, a za 3hod. znova ![]()
No tak já nevím jestli sunar nebo nutrilon, holt to musíme vyzkoušet. Ten Hipp ji chutná, ale připadá mi, že z něj moc nepřibývá, asi to bude tím, že je jen na příkrm. Až ta dvojka od 6měs.je k plné stravě.
No tak to hladová určitě není. Holky to se musí vždycky v noci vařit nebo se to nechá i nějak obejít, předem nachystat. to asi nejde že?
mám dávkovač UM a teplou vodu v termosce. v noci zamíchám a je to ![]()
Začínala jsem s BEBOU, malá měla zácpu. Ted jsme na Sunar nutradefense, ale je po něm hrozně hladová, tak se chystám na HAMI, protože Nutrilon je chutově nejhorší