Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
beba AR
předtim beba pro 1 předtim beba sensitiv na zácpu
všecko super
My jsme od 12t na Beba Pro 1, Bebu doporučovali i u nás v porodnici, ale variantu HA. Zkoušeli jsme i nutrilon, ale měl z toho průjem a strašně smradlavé hovínko
Beba u nás vyhrála. Zkoušeli jsme i polskou variantu NAN a ta taky super, hlavně ta cena
Jo a spinká mi celou noc 12h, usne ve 20,00 a vstavá v 8 ráno, ale to asi nebude mléčkem, má to tak prostě dané. Jestli chceš zasytit na noc, zkus kašičky ![]()
renule2 píše:
Burgundo a kde bych prosím sehnala takový dávkovač na UM?
Třeba tady
Ale určitě budou mít někde v drogérii (v DM sem teda neviděla), nebo v nějakém dětském obchodě jako je Dráčik a podobně ![]()
Janinna23 píše:renule2 píše:Třeba tady
Ale určitě budou mít někde v drogérii (v DM sem teda neviděla), nebo v nějakém dětském obchodě jako je Dráčik a podobně
já objednávala přes e-shop dávkovač farlin, ale u nás není obchod s dětskými potřebami. Mívají 3 a 4-komorové, doporučila bych ten 4komorový ![]()
Junkyska píše:RadkaOR píše:Já začala malou taky mírně přikrmovat UM ve 3,5 měsících a můžu říct, že jí chutná Sunar a Hami, nemá problémy s prdíky, ale to neměla ani předtím…naopak jí nejede Nutrilon (je nahořklý)
Ahoj holky, s jakým UM máte nejlepší zkušenosti ve věku miminka 4 a půl měsíce.
My teď ukončili kojení a dáváme Hipp 1 Combiotik, ale píšou na něm, že je na příkrm, tak nevím jestli ho dávat když už nekojíme a dáváme už jen UM. A co jiného by jste mi doporučili, jakou značku a co?
Nahořklý nutrilon? To jedině snad HA. My máme nutrilon a je dobrý
Nám jediný nutrilon sedl a hodně ho zasytil tan |Extra
renule2 píše:
Dávkovače mají v DMku: http://i.mimibazar.cz/…42435658.jpg
Energetická hodnota jednotlivých mlék na 100g prášku:
Sunar Complex 1: 2190kJ/524kcal
Sunar Nutradefense 1: 2125kJ/ 510 kcal
Sunar Nutradefense Extra 1: 2150kJ/ 515kcal
Nutrilon 1: 2030kJ/ 485kcal
Nutrilon 1 Extra: 1980kJ/ 473kcal
Hami 1: 2030kJ/ 485kcal
Hami 1 Extra: 1965kJ/ 469kcal
Beba Pro 1: 2170kJ/ 519kcal
Hipp 1 BIO Combiotic: 2120kJ/ 507kcal
představ si nádobu s víkem, nádoba je rozdělaena na 4komůrky, do každé nasypeš potřebné množství prášku, nasadíš víko, na kterém je otvor a pak jen nasypeš
..ono to zní hrozně divně když se to popisuje, doufám, že si to trochu víš představit ![]()
ja dávkovač používám hlavně v noci, protože v polospánku fakt nevim jestli jsem dala 4 nebo 5 odměrek..ale je to výborný pomocník i na cesty ![]()
My jsme na UM od porodnice
Už v porodnici jsme byly na Nutrilonu (údajně) tak jsem si ho i nakoupila domů. Po asi měsíci trápení, kdy nás strašně trápily prdíky, bolelo nás bříško a špatně jsme kakaly jsme vyzkoušely Bebu Pro od Nestlé. Po té se to dosti zlepšilo, ale zase jsme měly zelené kakání. Tak jsme přešly na Sunar Nutradefence a maximální spokojenost
Za mě doporučuji SUNAR NUTRADEFENCE
Večeři malá dostane na sedmou hodinu a pak vstáváme tak okolo třetí ráno, ale tak to máme již od začátku. Zatím se nám ještě nestalo, že bychom spinkaly celou noc ![]()
To já nevím někdy ani ve dne jestli jsem dala pět nebo šest odměrek. A kolik to tak stojí?