Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, s jakým UM máte nejlepší zkušenosti ve věku miminka 4 a půl měsíce.
My teď ukončili kojení a dáváme Hipp 1 Combiotik, ale píšou na něm, že je na příkrm, tak nevím jestli ho dávat když už nekojíme a dáváme už jen UM. A co jiného by jste mi doporučili, jakou značku a co?
My teď ukončili kojení a dáváme Hipp 1 Combiotik, ale píšou na něm, že je na příkrm, tak nevím jestli ho dávat když už nekojíme a dáváme už jen UM. A co jiného by jste mi doporučili, jakou značku a co?
Já na něho právě dneska koukala, mi připadá, že ten Hipp ji už nějak moc nezasití. Budilo se ti mimčo i v noci?
RadkaOR píše:
Já začala malou taky mírně přikrmovat UM ve 3,5 měsících a můžu říct, že jí chutná Sunar a Hami, nemá problémy s prdíky, ale to neměla ani předtím…naopak jí nejede Nutrilon (je nahořklý) ![]()
RadkaOR píše:
Já na něho právě dneska koukala, mi připadá, že ten Hipp ji už nějak moc nezasití. Budilo se ti mimčo i v noci?
Od tří měsíců v noci nekrmím.
Je tam, že je i jako na krmení, ale my jsem pak přešli na nutrilon, jednak hipp byl špatně dostupný a jednak na nás byla dvojka mooooc hustá.
Budeš to muset vyzkoušet, moje dcera odmítla všechno, pila jen Nutrilon.
My používali Nutrilon u obou dětí a spokojenost,ale budily se v noci pořád ![]()
Tak ted nevím kam to napsat
My máme nutrilon, nic jiného nechce. Každé dítě je jiné, takže zkoušet.
veverka-andy píše:nezdá!!!
Zdá se mi to, nebo tady tu diskuzi máš 4×???