UM a intervaly

Anonymní
18.6.25 15:22

UM a intervaly

Holky prosim, kdo mate miminko od narozeni na UM: je normalni ze mimi chce pit ve velmi kratkych intervalech (2-3 hod max.) pres den, v noci se ba krmeni vzbudi naopak po 5-7 hodinach?

Je mu 2 mesice a “normu” plnime, naopak vypijeme vic nez je prumer na krabici kdyz to zprumeruji, a na vaze pribyva dobre, pediatr nam ho chvali.

Diky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1847
18.6.25 15:24
@Anonymní píše: Více

Naprosto normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
18.6.25 15:51

Naprosto normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.25 15:59

Ufff diky.

Nekde jsem ale cetla ze UM se “nesmi” davat moc casto (co je ale moc casto?), ze se to miminku v brise moc smicha a ma pak bolave bricho :nevim: Proto se ptam… ale nevim, nevidim rozdil jestli ji nakrmim po hodine nebo po 7 hodinach, po delsi dobe to akorat vic hlta :P

• Citovat
  • Upravit
12890
18.6.25 16:16

Měla jsem taky tak, až ne to, že mi dítě dohromady nevypilo tolik. Jen tedy jsem s esnažila dodržet cca 3 hodiny přes den, když to alespoň troku šklo dítě zabavit, trpělo na bolesti břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.25 16:43
@Sany80s píše: Více

No takze tobe to caste krmeni UM u ditete zpusobovalo boleni briska, takze mozna na tom neco je ze se to nema 8o

• Citovat
  • Upravit
12890
18.6.25 17:16

Moje dítě to bolení břicha mělo i tak, ale když dostalo UM brzy po sobě, tak to bylo mnohem horší. Ale 3 hodiny není brzy, to se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová