Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ufff diky.
Nekde jsem ale cetla ze UM se “nesmi” davat moc casto (co je ale moc casto?), ze se to miminku v brise moc smicha a ma pak bolave bricho
Proto se ptam… ale nevim, nevidim rozdil jestli ji nakrmim po hodine nebo po 7 hodinach, po delsi dobe to akorat vic hlta ![]()
Měla jsem taky tak, až ne to, že mi dítě dohromady nevypilo tolik. Jen tedy jsem s esnažila dodržet cca 3 hodiny přes den, když to alespoň troku šklo dítě zabavit, trpělo na bolesti břicha.
@Sany80s píše: Více
No takze tobe to caste krmeni UM u ditete zpusobovalo boleni briska, takze mozna na tom neco je ze se to nema ![]()
@Anonymní píše: Více
Moje dítě to bolení břicha mělo i tak, ale když dostalo UM brzy po sobě, tak to bylo mnohem horší. Ale 3 hodiny není brzy, to se neboj.
Holky prosim, kdo mate miminko od narozeni na UM: je normalni ze mimi chce pit ve velmi kratkych intervalech (2-3 hod max.) pres den, v noci se ba krmeni vzbudi naopak po 5-7 hodinach?
Je mu 2 mesice a “normu” plnime, naopak vypijeme vic nez je prumer na krabici kdyz to zprumeruji, a na vaze pribyva dobre, pediatr nam ho chvali.
Diky