UM bez kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2028
10.4.13 10:28

To mi neříkejte, že jsem jediná, která dávala Nutrilon od začátku do konce bez jediného problému :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
10.4.13 10:29

@martulkasloník dik za doporuceni, ten sunar fakt vyzkousim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
10.4.13 10:31

@jana0979 super odkaz, dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.4.13 10:48

@meringa
taky davam Nutrilon celou dobu uz 7 mesicu a spokojenost naprosta.

Ovsem kdyz tady pochvalim Nutrilon, tak jsem za blba, co veri reklame, uz se to sneslo i par hadek :nevim:

Maly Nutrilon dostal uz v porodnici (mimochodem, to ze se Nutrilonem krmi na novorozeneckych, kde urcite nestoji o zvracejici miminka je pro me dost padny duvod), pediatra nam ho doporucila taky (ano jsem blbec, ktery veri sve lekarce) a plus je k dostani ve spouste zemi. Vedela jsem, ze se s malym budem stehovat do zahranici, takze pro me dulezite kriterium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.4.13 10:49

@Sarlotka9
Mi na Sunar rekla pediatra i lekarnice, ze je to nejsladsi mleko na trhu a kdyby z jakehokoliv duvodu jsme museli prejit na jine, tak malemu jine chutnat nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
10.4.13 10:55

@Ali-Ali Ja jsem nemyslela nic proti nikomu s tim Nutrilonem. Ja opravdu jen zjistuju, jak jsou na tom ostatni maminky, abych mela co nejvic informaci a mohla se rozhodnout. Jeste to taky proberu se svoji pediatrickou. Jsem vdecna za kazdou ifnormaci. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
10.4.13 10:56

Holky a jeste mam jednu otazku, prosim. Kolik toho to dite za den vypije (staci tak odhadem) a jak casto? Nezlobte se, ze mam tak blby otazky, ale kolem deti toho zatim fakt moc nevim. Do ted byl muj zivot jen sport a kancelar.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
10.4.13 10:58

To je pravda, sunar je nechutně sladkej, i ten Nutradefense. proto jsem ted hledala méňe sladkou alternativu a objednala Nutrilon a dobry ( až teda na tu cenu) Ale došli mě vzorky Beby a ta je taky dobrá a není sladká. Malej naštěstí vypije všechno, ale proč by to měl pit tak sladky. už tak toho má dost v přesnídávkách a kaších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
10.4.13 11:01

@meringa my jsme též na Nutrilonu, bez jediného problému. Nejsi sama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11117
10.4.13 11:02

@Sarlotka9
to nebylo nic proti tobe a sorry jestli to tak vyznelo :lol:

ale minule kdyz jsem nekomu doporucila nutrilon, protoze mi ho doporucili v porodnici i u pediatra, tak se na me snesla kritika, ze verim reklame a vsichni lekari, ze jsou nutrilonem uplaceni a radi uplne blbe atd atd. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
10.4.13 11:03

@Sarlotka9 ono se to od narození svyšuje každý den o 10ml. Pak se to asi ve 2mzastavuje. Nachvíli :-D Ale jistě se zeptej, poradí ti. My už z nem. odcházeli s nutrilonem a taky jsem se ptala…

• Citovat
  • Upravit
505
10.4.13 11:03

Tak počítej tak zhruba krabici na týden i míň. Ale je to individuální. Některy mimčo pije 120 ml po třech hodinách, některy víc. Ale zhruba ;)
Jinak když byl malej miminko tak po Nutrilonu měla šílenou zácpu a to ho dostával třeba jen jednou denně na dokrm a přešla jsem na Sunar Nutradefense a paráda ;) Pak už měl jen ten. Ale ta dvojka už je pak fakt hrozně sladká. Ale myslím že to je dobry mlíko. Když si přečteš složení více mlík tak je to všechno to stejny, akorát někde je něčeho mín, někde víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
10.4.13 11:07

@Ali-Ali takovy lidi mam nejradsi, co se do tebe serou a radi kdyz se na jejich nazor neptas.. :roll: Ale je pravda, ze pokud v nemocnici ji daji Nutrilon a bude ji vyhovovat, neni treba to menit vid.. No jsem na to zvedava.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
10.4.13 11:09

Obě děti Hipp.

Nutrilon ne-e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.13 11:12

Za mě jedině SUNAR, má mnoholetou tradici a baštila jsem ho i já jako malá… nutrilon je pěknej hnus, hořkej a chuťově „chemická sračka“
chutná vše, co mám dát svému dítěti :mrgreen:

jsme na UM od 2 týdne a začli jsme nutrilonem - takže srajda jako blázen a furt poblinkanej… po sunaru okamžité zlepšení, nestalo se mi, že by se po něm poblinkal a nebo měl srajdu - kaká pravidelně 2krát denně :D

nevýhoda sunaru je, že hodně pění, takže od začátku dávám do každé láhvičky 5 kapek sab simplex (doporučení lékaře) a během dne si malej popíjí i fenyklový čajík, ale to opravdu jen trošku, tak hoďku po krmení (na žízeň)

není dobré střídat mléko po týdnu, já bych určitě začla sunarem… pokud po pár dnech uvidíš, že blinká, má průjem nebo zácpu tak bych zkusila něco jiného, ale jak už jsem psala, sunar má mnoholetou tradici a rozhodně té značce věřím víc, než-li nutrilonu :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová