UM bez kojení

129
10.4.13 09:49

UM bez kojeni

Ahoj, prosim o radu, ktere umele mleko je podle Vas nejlepsi. Po porodu nebudu vubec kojit. Premyslim o Nutrilonu, Hipp a Beba. Muzete mi, prosim nekdo poradit, ktere je podle Vas to nejlepsi? (nemam cas ani chut se tady hadat, takze jestli do me nekdo chcete sit, ze nebudu kojit, reagovat na to nebudu) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1312
10.4.13 09:53

My začínali na Nutrilonu (nemocnice ho dávala) a asi po měsíci přešli na Bebu. Nutrilon ji ucpával. Ale vždycky záleží co sedne dítěti. Každý je totiž jiný a někomu bude vyhovovat to a jinému ono :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.4.13 09:55

Já jsem používala sunar a byly jsme spokojené ;) Ale ono sejně záleží individuálně na dítku, někomu vadí sunar někomu nutrilon, někomu nic a může vše… ale to se dozvíš až začneš zkoušet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
10.4.13 09:56

@Sarlotka9 V porodnici dávali Nutrilon, přešla jsem na Sunar, po Nutrilonu jí bylo zle a kupodivu jsem toto slyšela z vícero stran. :think:

• Citovat
  • Upravit
415
10.4.13 09:58

@Sarlotka9 Ahoj my jsme na Sunaru a nemůžu si stěžovat, neměli sme zatim žádný problém :-) ale každý mimčo je jiný, každýmu sedí něco jinýho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.13 10:02

My zkouseli nutrilon - bolelo nas hodne brisko, pak hami - zacpa a nakonec nam sedl krasne sunar complex :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
10.4.13 10:02

Dekuju za tolik reakci :kytka: Ja jsem slysela, ze u Apolinare davaji Nutrilon, tak si rikam, ze na nem zustaneme az se vratime domu a pokud by nevyhovoval, tak zacnu pomalu zkouset neco jinyho, co pisete. A Vy jste taky pouzivali UM rovnou bez kojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
10.4.13 10:04

@Sarlotka9 Mně přijde, že snad ve všech nemocnicích dávají Nutrilon :think: (prý to nejlepší a také nejdražší).

• Citovat
  • Upravit
31594
10.4.13 10:06

Neexistuje nejlepší mléko, každé je malinko jiné a proto každému dítěti může vyhovovat něco jiného. Jen teda reklama je navoněná zdechlina, tak tou bych se neřídila, že je zrovna nutrilon nejvíc vidět neznamená, že je nejlepší, jen má nejintezivnější marketing :nevim:
Pro mě bylo kriterium, abych měla UM co nejblíž, tj. aby ho vedli v naší lékárně a já nemusela busem jet do supermarketu či drogerky, aby nás úplně nezruinovalo a samozřejmě pak jak sedlo dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
10.4.13 10:09

Chce to zkusit, já nekojila nikdy a malé jsem dala sunar, ten seděl ale zblbá ze všech reklam a keců lidí že když už nekojím tak mám dát aspoň lepší mlíko než komunistický sunar tak jsem dala bebu, hami a hipp a nesedělo ani jedno, beba nejhůř, tak jsme šli zpět na sunar a super. malá je zdravá ještě neměla vážnější nemoc, už chodí do školky a jen občas rýma, alergie nemá žádné takže příště jdu zase pro sunar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana0979
10.4.13 10:09

@Sarlotka9
Koukni na recenze https://www.emimino.cz/…necke-mleko/
U nás vyhrálo Babylove.
Po Sunaru měl malej zácpu a po Nutrilonu zvracel :think:.

• Citovat
  • Upravit
3941
10.4.13 10:18

Nam zase Beba sedela, ale musela to byt Sensitive, jinak mala mela zacpu. Po roce jsme presli na Hami3 a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
10.4.13 10:21

@Sarlotka9 Je fakt, že já od tý 2. dávala i sunar. Jediný co mi na něm vadilo, že hodně pěnil. Ale jinak nám žádný potíže nedělal a přišlo mi, že chuťově je lepší. Jinak já nekojila od porodnice. Né dobrovolně, ale prostě malá byla 4 dny v inkubátoru a díky nepřikládání a stresu se mi mlíko neudělalo. Neodsuzuju to ani z vlastního rozhodnutí. Když pak vidím, že některý mamky jí celej měsíc jen starej chleba, tak si myslím, že i to UM musí být výživově lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
10.4.13 10:25

@yum-yum26 No to me prijde taky, ze je hrozne moc propagovany. Proto to tady zjistuju, at si muzu udelat svuj nazor diky Vasim radam. Zadny deti nemam a temhle vecem zatim nerozumim. Kazdopadne dekuju za kazdou informaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
10.4.13 10:28

@Ajuše Ten sunar tady docela dost lidi chvali, asi ho vyzkousim taky. Nevadi, kdyz mi v nemocnici budou davat Nutrilon a az se vratime domu koupime hned sunar? Muzeme to vubec hned zmenit? Jo a musim priznat, ze Sunar bych sama od sebe nekoupila a mela jsem ho presne za komunisticky mliko, ktery urcite pouzivat nechci. Je videt, ze tomu nerozumim a tim padem jsem ovlivnena reklamou. Ale diky Vam vsem ziskam jiny pohled na vec.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová