Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@chozin píše:
to není špatnej nápad, udělejme si trička s podobnýma nápisama
je jeno jestli sunar nebo nutrilon a ještě k tomu nápis „protilaktační liga svobodomyslných matek“
Kde se dá to triko koupit? Hýml to by byl byznyss
![]()
@Brooucinda píše:OOOO!! To pozdvižení!!! Tak já jdu krmit hladový krk. Výjmečně ne tim sajrajtem, tfuj! Dostane zeleninu a maso.
@emiliasofi píše:
Ale to je dobrej nápad![]()
![]()
![]()
![]()
Nechám si udělat tričko " podporuji Sunar " nebo něco na ten způsob a pojedu s tím rodit.![]()
![]()
![]()
No a po městě s tim budu taky chodit.
Jistě že není, správná matka nakoupí suroviny a pečlivě uvaří, rozmixuje…aby ditě cítilo tu lásku… ![]()
@Brooucinda píše:
Kde se dá to triko koupit? Hýml to by byl byznyss![]()
![]()
No já myslím, že koupit se nedá - to je skoro jako kdybys chtěla propagovat jed na krysy.
Ale třeba, kdybychom napsaly na firmu, tak by nám rádi nějaké věnovali nebo mě napadlo ten nápad dát firmě co vyrábí firemní trička… ![]()
@emiliasofi píše:
Jistě že není, správná matka nakoupí suroviny a pečlivě uvaří, rozmixuje…aby ditě cítilo tu lásku…
Máš něco proti tomu že vařím?! Co takhle otevřít diskuzi vařené kontra kupované!!!
![]()
@Brooucinda píše:
Máš něco proti tomu že vařím?! Co takhle otevřít diskuzi vařené kontra kupované!!!![]()
![]()
Sakra, já myslela, že jedeš na kupovanejch. ![]()
@emiliasofi píše:
No já myslím, že koupit se nedá - to je skoro jako kdybys chtěla propagovat jed na krysy.![]()
Ale třeba, kdybychom napsaly na firmu, tak by nám rádi nějaké věnovali nebo mě napadlo ten nápad dát firmě co vyrábí firemní trička…
jedno tríčo vemu ![]()
@emiliasofi Sv=ému dítěti chci dát jen to nejlepší. A proto volím domácí stravu a ne hotovou! Už dost na tom, že musí ten umělé mléko. Ještě tak příkrmy kupované… Fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj!!!
![]()
Teda ženy to bude job vyrábět antikojící trička
akorát do jaké kolonky by mě dali na živnost. úřadu, nejspíš obor podnikání terorismus
taky jsem měla sto chutí si dátkdysi na kočár místo spztky se jménem nápis nekojím nebo vezu nekojené dítě bacha na to, protože ty věčné otázky ahoj kojíš, ztěch už mi bylo zleeeeee.
příkrmy jsme jeli kupované, opět jsem byla sobecká líná mrcha vařit
brala jsem to tak že už má stejně zničený život tím že je nekojená a musela pít umělotinu že už to horší stejně být nemůže tak proč vařit ![]()
Tak to tričko chci taky nejlíp s nápisem UM FOREVER nebo JSEM SOBECKÁ NEKOJIČKA
hned razím na dětské hřiště, kde je to přehlídka vystrčených prsou ![]()
Díky fakt jste mi zvedli náladu ![]()
@Monča1985 ty nevíš že kojení je přirozené a když ti to vadí máš se koukat jinam?
mě teda veřejné kojení vadí, takové to šup nakojit ne ale ty kozy ven na celé kolo mi teda vadí
@martulkasloník Tak to mě taky nechápu proč ukazovat svoje prsa celýmu sídlišti..
Včera jsem teda měla dost k mamince přiběhl cca 3letý klučina a začal do maminky kopat a sápat se po ní a dožadoval se prsa, maminka vytahla kozu on se ve stoje napil a utikal zpátky na houpačku ![]()
@Monča1985 no mě stačí tahle úchylačka, to už je fakt perverzní kojit tak staré dítě http://www.super.cz/…u-dceru.html
Ale to je dobrej nápad
Nechám si udělat tričko " podporuji Sunar " nebo něco na ten způsob a pojedu s tím rodit.
OOOO!! To pozdvižení!!! Tak já jdu krmit hladový krk. Výjmečně ne tim sajrajtem, tfuj! Dostane zeleninu a maso.
Je to správný postup?