Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Já bych se na to kojení nejradči vy…
Pardon… ale mě to fakt nebaví..malej večer řve, večer mu na noc dávám 1× denně Babylove a spokojenost
Jinak celý den kojím… malému je 7 týdnů. Ale byli jsme na prohlídce po šestinedělí - v 6ti týdnech a 4 dnech a doktorka na mě : A kojíte plně, že? Jako by to byla nějaká samozřejmost
Tak jsem jí řekla o dokrmu večer a tak nic neříkala..pak ho zvážila, malej se narodil s váhou 3100 g a na té kontrole měl 5080 g, tak hned řekla, že si myslí, že dokrm nepotřebuje.. tak já znova vysvětlovala, že malej večer řve i po 10 minutách kojení, že pak vypije po kojení i 90 ml UM.. Úplně jsem se cítila jako blb, že mu to dávám
Já se těším, až s tím seknu, fakt… o tom, že pořád jím to samé, že se někde v jídle zapomenu a hned řev z bolení břicha, o tom ani nemluvím… prostě to vidím ještě tak do ukončenýho 3. měsíce a odstavujuz..ale přístup společnosti je občas, co se kojení týče, fanatický!!!
@Anonymní píše:
Já bych se na to kojení nejradči vy…Pardon… ale mě to fakt nebaví..malej večer řve, večer mu na noc dávám 1× denně Babylove a spokojenost
Jinak celý den kojím… malému je 7 týdnů. Ale byli jsme na prohlídce po šestinedělí - v 6ti týdnech a 4 dnech a doktorka na mě : A kojíte plně, že? Jako by to byla nějaká samozřejmost
Tak jsem jí řekla o dokrmu večer a tak nic neříkala..pak ho zvážila, malej se narodil s váhou 3100 g a na té kontrole měl 5080 g, tak hned řekla, že si myslí, že dokrm nepotřebuje.. tak já znova vysvětlovala, že malej večer řve i po 10 minutách kojení, že pak vypije po kojení i 90 ml UM.. Úplně jsem se cítila jako blb, že mu to dávám
Já se těším, až s tím seknu, fakt… o tom, že pořád jím to samé, že se někde v jídle zapomenu a hned řev z bolení břicha, o tom ani nemluvím… prostě to vidím ještě tak do ukončenýho 3. měsíce a odstavujuz..ale přístup společnosti je občas, co se kojení týče, fanatický!!!
@Anonymní píše:
Já bych se na to kojení nejradči vy…Pardon… ale mě to fakt nebaví..malej večer řve, večer mu na noc dávám 1× denně Babylove a spokojenost
a tak proč teda kojíš? myslíš že prcek to necítí že děláš něco proti své vůli? navíc sama vidíš že umělko mu sedí líp, bych prostě nekojila a šlus, doktorce bych řekla že jsem měla střevní chřipku a mlíko odešlo a máš klid. já bych s tím sekla hned a nečekala do 3 měsíců
@Brooucinda Já nečetla diskuzi… jsme nevěděla, že jsou v přesile.. grrr
Hele, moje kámoška - kluka od narození na UM - má rok a půl, byl akorát nemocný tak,,že měl rýmu, kašel.. kámoška spokojená, dítě jí spí už dávno celou noc, celá rodina spokojená
tak nevím, co je na tom špatnýho - na UM?
@Anonymní píše:
@Brooucinda Já nečetla diskuzi… jsme nevěděla, že jsou v přesile.. grrrHele, moje kámoška - kluka od narození na UM - má rok a půl, byl akorát nemocný tak,,že měl rýmu, kašel.. kámoška spokojená, dítě jí spí už dávno celou noc, celá rodina spokojená
moje malá spí celou noc od narození neznám noční buzení kromě růstu zubů a taky je na umělku od narození, neměnila bych a příště jdu s krabicí sunaru do porodky ![]()
@martulkasloník To je krása - celou noc..
Já s tím taky seknu, ale musím postupně, jelikož mlíkjo se neztratí ze dne na den…
@Anonymní píše:
@martulkasloník To je krása - celou noc..Já s tím taky seknu, ale musím postupně, jelikož mlíkjo se neztratí ze dne na den…
Moc se neraduj, mám dítě na UM a celou noc teda nespí. To není záruka. ![]()
@Anonymní píše:
@Brooucinda Já nečetla diskuzi… jsme nevěděla, že jsou v přesile.. grrrHele, moje kámoška - kluka od narození na UM - má rok a půl, byl akorát nemocný tak,,že měl rýmu, kašel.. kámoška spokojená, dítě jí spí už dávno celou noc, celá rodina spokojená
Na UM špatnýho není nic. Na Tobě je to špatný. protože si nepřeješ pro svou ratolet to nejlepší.. Podle některých. I toto je názor ![]()
@yum-yum26 Pod to se musím podepsat. Mě všichni tvrdili jak mi musí v noci krásně spát a já místo toho záviděla kojící kamarádce, která vstávala jen jednou. Za to my po 2 hodinách, první 3 měsíce. Takže UM fakt není záruka spánku.
Holky a jak je to s UM a pitným režimem miminka? Kolik čaje a kolikrát denně dětem dáváte?
@Anonymní píše:
Holky a jak je to s UM a pitným režimem miminka? Kolik čaje a kolikrát denně dětem dáváte?
Myslím, že dnes už jsou ta UM natolik kvalitní, že není potřeba dávat jinou tekutinu, nedávala jsem ani čaj ani vodu, teprve až s příkrmy od 5. měsíce.