UM Hamilon junior

258
17.1.06 15:55

UM Hamilon junior

Ahoj maminky, už jste zkoušely UM Hamilon Junior? Je ochucený, banánový nebo meruňkový, máte s ním zkušenosti? Chtěla bych malého
(14m) postupně odstavit a myslela jsem že by mu tohle mlíčko mohlo chutnat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
227
30.1.06 11:09

Tak my ted zrovna resime to same, neporadite nekdo? Taky jsem videla vanilkovy Hipp.
 Romca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
30.1.06 11:18

Tak já taky začínám pomalu odstavovat,kojím jen večer a v noci.Tak jsem přes den začala nabízet nejdřív Nutrilon a ten Pepča nechtěl ani omylem.Tak jsem zkusila Sunar a ten mu moc chutná.Zatim mu dávám Sunar original od 10.m (malýmu je 11 m.) a od roku zkusím Sunar comlex premium.
 Kiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
30.1.06 11:43

Ahoj,
taky řešíme to stené. Začínám odstavovat, i když kojím už jen ráno. Na večeři máme mléčné kaše, a tak to přes den zkouším s UM. Vyzkoušely jsme Nutrilon, Hamilon, Sunar ale zatím nic. Teď máme ochucený Sunar banánový, tak uvidím. Zatím to nevzdávám, i když to leze do peněz.
 Cate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.2.06 11:31

Ahoj maminy,
máme ozkoušený Hamilon banánový, malému ( 13měs. ) moc chutná a příjemně voní. Už nekojíme, dáváme ho ráno ke snídani. Porovnávala jsem složení třeba s Nutrilonem a přijde mi skoro stejné, ale Hamilon je podstatně levnější.
 S+O

• Citovat
  • Upravit
720
24.2.06 12:45

Ahoj,staršímu synovi jsem jen na zkoušku koupila ochucený Sunar. Zachutnal mu tak,že pak odmítal jakékoliv jiné mléko. Takže mladšímu dávám Sunar od 10měsíce obyčejný a s ochuceným trochu váhám. Přeci jen je to dražší a třeba na dovolené jsem ho nemohla sehnat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
13.4.06 07:48

Ahojky,
opráším tuto diskusi :D . Dávám Jiříkovi už od 5,5měsíce jen na noc a ráno Nutrilon. Teď je mu rok a měsíc a jen se chci zeptat, jestli je lepší dávat stále Nutrilon (který je nepodobnější mat.mléku) nebo (z finančních důvodů) je jedno jaký mléko dám. Uvažovala jsem také o ochuceném Sunaru. Díky za odpovědi.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
13.4.06 08:40

My dáváme Sunar. Výborná je i Beba. V posledním roku byla obohacena o bifidus, takže se vyrovná Nutrilonu.
Z ochuceným bych při odstavování taky ale váhala. Proč vlastmě ochucené? Asi bych pak měla strach, že mi normální mléko bude odmítat.
A i tak jsou ta mléka dost sladká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
13.4.06 08:56

Mě šlo spíš o to, jestli je po roce věku dítěte jedno jaký mléko dám.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
13.4.06 12:48

Ahoj Jano,

Z podobného důvodu jsme přešli z Beby na Sunar, obyčejný a občas i ochucený( když seženu v akci). Všechny UM na trhu jsou kvalitní.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.4.06 13:01

Ahoj, ja syna 15m kojim jen rano a vecer davam porad Nutrilon 1. Cetla jsem knizku o vyzive, kde je napsno, ze dite muze pit pocatecni mleka az do dvou let. Tato mleka jsou nejvice podobna materskemu mleku a kojeni s e doporucuje klidne do dvou let. Pokracovaci mleka jsou vice zahustena, aby vetsi ditko bylo vice najedeno coz ja nepotrebuju. Petra

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML