Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše:
Zdravím všechny maminky. Chtěla bych se zeptat, zda jste některá řešila UM pro miminko, které by ho zasytilo? Např Hipp na obrázku, který je dostupný pouze pro UK? Je něco takového v ČR. Odpověď Hippu že pokud není poptávka tak není na trhu k dostání
To je dobrá blbost
jako by nestačilo od každého všechny ty „plus, ha, ar, combo, expert“ od jedné značky
koukni jestli se nedá objednat přes alzu nebo tak ![]()
@Bubla_Bučková prave nedá, jen přes amazon a máme vyzkoušeno že opravdu funguje dobře
Zeptám se, není nějaké sytější UM běžně dostupné tady v ČR? Pokud možno ne značka Nutrilon, od toho jsem měla Profuturu a Comfort a katastrofa. Teď má dcera Babylove o kterém se básní, jak výborně zasytí a holka mi řve hlady po 2 hodinách
@Kristynka22 mě prave po tomto dvouměsíční spi i 7 nebo 8 hodin
je teda opravdu dobré ale jak říkám objednala jsem přes amazon a stojí asi 500kč 800g
@Kristynka22 a nemůže to být sprut? jinak já dávala hipp ale jestli víc zasytí ![]()
@ka2ka Nemyslím si, před týdnem ji skončil teprv ten jak bývá kolem 6. Týdne… Sama nechápu jak ji nemůže zasytit 120ml Babylove když nedávno ji stačilo ještě 80ml nutrilonu ![]()
Nutrilon Good Night je sytivější díky obsahu rýžových vloček.
Muj syn byl hladovec, nikdy nenechal nic ve flašce😂 měli jsme prvně Hipp biocombiotil a to bylo jak voda a chtel uz po dvou hodinach zase, pak jsme meli Nutrilon Profutura a super, krasne zasytilo a voni krasne sladce oproti ostatnim UM.
@Anonymní píše:
Zdravím všechny maminky. Chtěla bych se zeptat, zda jste některá řešila UM pro miminko, které by ho zasytilo? Např Hipp na obrázku, který je dostupný pouze pro UK? Je něco takového v ČR. Odpověď Hippu že pokud není poptávka tak není na trhu k dostání
Zkusila bych Kendamil.
@Kristynka22 píše:
@ka2ka Nemyslím si, před týdnem ji skončil teprv ten jak bývá kolem 6. Týdne… Sama nechápu jak ji nemůže zasytit 120ml Babylove když nedávno ji stačilo ještě 80ml nutrilonu
Já četla u recenze na Babylove, že je to vcelku častý problém, že nezasyti.