UM, váha a příkrmy

3
3.5.16 17:49

UM, váha a příkrmy

Zdravím. Dcerka má 15 týdnů a hrozně málo přibíráme na váze. Zatím kojím, ale mlíčko jí asi nestačí. Zkoušeli jsme plno UM, ale bohužel je v nich něco, po čem dcera zvrací, slintá a upadá až do kolapsových stavů. Nesedí nám žádné. Od kdy můžeme začít přikrmovat a čím? Určitě jí budu vařit zeleninu doma a nebudu kupovat příkrmy v láhvích. Máte s tímto někdo zkušenost? Už nám dělali i krevní testy a vyšetření moči a vše je v pořádku. Dr nás chce poslat do nemocnice, ale nechci, aby moje dcerka dopadla jako pokusný králík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1512
3.5.16 17:53

Jak upada do kolapsovych stavu??? To bych se hodne bala a do nemocnice na vysetreni s ni urcite jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
3.5.16 17:54

Jak upadá do kolapsových stavů? Nesedí žádné? Proboha kolik jsi jich v jejím věku zkusila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
3.5.16 17:55

Jinak to zvraceni. Mala mi blinkala pri kojeni taky, pak prestala blinkat a prestala pribirat. Zacala jsem davat UM a blinkani bylo zpet. Myslim ze neblinkala jen proto, ze uz nemela co, jak malo toho ode me vypila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
3.5.16 17:56

@NissaCZ můžeš odpovědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.5.16 18:04

Po UM, vše vyblila, a byla jako hadrová panenka, ale po mém mlíku to nedělá. Už jednou jsme kvůli toho skončili ve špitále, ale tam nezjistili vůbec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
3.5.16 18:09

A neřešíš to moc? Nebyla tak akorát prostě dobře "nažraná " a unavená? Tak ji nakoj a dokrm UM. Tím ji doplníš to, co jí chybí a bude přibírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
3.5.16 18:11

@NissaCZ Zkoušela jsi mléko na blinkaní Ar? Hlavě jak často si měnila um?

• Citovat
  • Upravit
3
3.5.16 18:20

Nezkoušela, protože malá po UM v pohodě odříhla, spala cca hodinu a pak vše začala zvracet a začala být hodně spavá a pak to došlo až tak až tak, že byla jako hadrová panenka a visela mi na rukách úplně bezvládně, takže myslím, že jen nějaký přípravek proti ublinkávání by to nevyřešil. Dr už si taky neví rady, proto se ptám tady a zjišťuji, zda neměl ještě někdo stejný nebo podobný problém. Zkoušeli a dělali jsme vše co dr řekla a problémy při použití UM přetrvávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
3.5.16 18:27

To bude nějaká vážná nesnášenlivost. Že si vás tam v nemocnici nenechali, to nechápu :think: Příkrmy konzultuj raději s doktorkou - teoreticky by už vadit nemusely (trávicí trakt by se měl vyvíjet do 3 měsíců, ty 4 se berou pro jistotu), ale bez dr bych takové věci neřešila. Jinak bych nezačínala vůbec mrkví nebo tak nějak, ale dala něco, co víc zasytí: bramboru nebo dýni. Pak je sinlac - nemléčná kaše pro alergiky - dělá se jen s koj. vodou, ta by mohla být na přibírání dobrá. Ale hlavně konzultuj, než začneš něco zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
3.5.16 19:17

@NissaCZ To mi dělala malá taky na normálním um proto jsem se ptala na ar to je zahuštěné a přímo na blinkání.

• Citovat
  • Upravit
3.5.16 19:41

Známá z práce má dítě na příkrmech asi od 3 měsíce byla s dítkem tehdy v nemocnici protože do ní mléko nedostali a mají s tím problém do tedˇ. Z mléčných výrobků jí myslím jen jogurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová