Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj Holky! Mám problém trošku s MM. Jde o to,že se mi to stalo po druhé a nevím,jak to dopadne. Je to asi měsíční cyklus,když mám dostat menstruaci,tak mi strašně poklesne tvorba MM pak kojím jen častečně a to z prsa,které nemá rád a je mu nepohodlné a pak sahám i po UM,aby se najedl. Poprvé jsem zkusila Nutrilon a po 14 dnech řev tak šílený,že jsem se bála,co mu je. Stolička mu zhousta a v jeho střívkách jak putovala,tak to bolelo. Nevím,za jak dlouho se projeví UM,když ho vyměníte za jiný,ale teď jsem zkusila Sunar ultradefence a bojím se,jestli jsem ho tím nerozhodila úplně. Připadá mi,že ho to všechno moc nadýmá. Nevím,k čemu se mám uchýlit? Stolička asi řídká už nebude,ale ty bolesti jsou šílené a já zoufalá,protože se pořádně nenají. Máte s tím nějaké zkušenosti. Co se týká tvorby MM,tak budu doufat. Moc vám děkuji za rady Po jak dlouhé době jste zhistili,že vášemu miminku vyhovuje UM aniž by to dělalo rotiku? Zkusila jsem i antikoli,ale bez výsledku,ale bylo to krátce pouze 2 dny Děkuji
vojti píše:
Ahoj Holky! Mám problém trošku s MM. Jde o to,že se mi to stalo po druhé a nevím,jak to dopadne. Je to asi měsíční cyklus,když mám dostat menstruaci,tak mi strašně poklesne tvorba MM pak kojím jen častečně a to z prsa,které nemá rád a je mu nepohodlné a pak sahám i po UM,aby se najedl. Poprvé jsem zkusila Nutrilon a po 14 dnech řev tak šílený,že jsem se bála,co mu je. Stolička mu zhousta a v jeho střívkách jak putovala,tak to bolelo. Nevím,za jak dlouho se projeví UM,když ho vyměníte za jiný,ale teď jsem zkusila Sunar ultradefence a bojím se,jestli jsem ho tím nerozhodila úplně. Připadá mi,že ho to všechno moc nadýmá. Nevím,k čemu se mám uchýlit? Stolička asi řídká už nebude,ale ty bolesti jsou šílené a já zoufalá,protože se pořádně nenají. Máte s tím nějaké zkušenosti. Co se týká tvorby MM,tak budu doufat. Moc vám děkuji za rady Po jak dlouhé době jste zhistili,že vášemu miminku vyhovuje UM aniž by to dělalo rotiku? Zkusila jsem i antikoli,ale bez výsledku,ale bylo to krátce pouze 2 dny Děkuji
Já střídala mlíka cca po týdnu,
ale třeba Nutrilon měl jenom 3dny, protože měl chudák zácpu jak…
No vyzkoušeli jsme snad všechny mlíčka na trhu až jsme se dostali k Bebě a zlepšení bylo vidět druhý den. ![]()
Ahoj,my měli Bebu,pár dní dobrý, pak bolesti, byl nám doporučenj Nutrilon, asi týden super, pak zácpa, řev, kolika, používáme Nutrilon na koliku, střídám kapičky Infacol a Sab, dávám mu teplou plínu na bříško,i při jídle, a hodně pije fenyklovej čajík, cca 300ml denně. Když vidím, že se začíná kroutit a nebo tlačit, hned běžim pro nahřátou plínu. Zkust to.
tak přesně takový mám problém. Větry a tuhá stolička. Jak vypadá stolička po Um? Je tužšší a nebo stejně řídká jako u kojených?
není to pravda říkají,že 80 procent dětí má s nutrilonem probléma a mluví právě o Bebě Nutrilon jsem zrušila
po obyč.nutrilonu jsme měli tuhou, ted pije ten čaj má nutrilon na koliku a máme řidkou, prej pomáhá odvar z kmínu, scháním recept, nevíte?
Kudrbaby píše:
po obyč.nutrilonu jsme měli tuhou, ted pije ten čaj má nutrilon na koliku a máme řidkou, prej pomáhá odvar z kmínu, scháním recept, nevíte?
Vim, uvaříš vodu, nasypeš asi tak 1 lžičku kmínu, trochu rozdrtíš a necháš vyluhovat. Je to daleko lepší než fenyklovej, který to může i zhoršit. ![]()
A stolici má o něco tužší než,, když jsem kojila. A Nutrilon bych vyhodila oknem, drahej, reklama jak něco a je úplně na ho..o, doopravdy nejhorší ze všech mlík, který jsem použila ![]()
super díky, uvařeno, moc mu to nechutná
kolik by toho měl vypít?
weruuunka píše:
A stolici má o něco tužší než,, když jsem kojila. A Nutrilon bych vyhodila oknem, drahej, reklama jak něco a je úplně na ho..o, doopravdy nejhorší ze všech mlík, který jsem použila
Ahoj tak my jsme s nutrilonem velice spokojeni a doporucila nam ho i doktorka mala na nej najela 2 dny nekakala ale pak se tak rozkakala ze mame stolicku ridkou a az na zadech
je to na miminku co mu sedi a co ne
mala je velice spokojena
Ahoj, já dokrmovala Bebou HA, ale po té měl malý zácpu a bolení, tak jsem koupila Bebu sensitive a úprava cca do 3 dnů ![]()
larsa píše:
Ahoj, já dokrmovala Bebou HA, ale po té měl malý zácpu a bolení, tak jsem koupila Bebu sensitive a úprava cca do 3 dnů
Jo Beba Senzitive dokáže zázraky. ![]()