Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj my meli jako prvni taky nutrilon (ale extra) a ten nas zabetonoval.. pak jsme najeli na nutra defens a vse ok
od pul roka basti obyc sunar complex a taky vse ok ![]()
Je to těžké já od začátku používala nutrilon a v pohodě jak u dcery tak i ted u syna, porad se s dktorko, že malá ublinkává po jídle, zda něco nedoporučí většinou na to ublinkávání se používá AR to je huzčí a tím pádem to nejde moc ven.
Holky ja doted kojila (skoro do 5.m.)ale syn mi to zacina bojkotovat, tak zkusim kombinovat MM s UM pokud to pujde. Jinak koupila jsem v rychlosti v tete Sunar complex naturbalance. Zatim jeste nevim zda nam to zcela sedne ale uz ted je jedno jiste,…zachutnalo nam velmi ![]()
A s tim mlekem do lednice, prijde mi to jako ulehcovani si prace na ukor ditete. takhle to ja urcite delat nebudu ale je to vec i zodpovednost kazde maminky
![]()
Dobrý den maminky, mám dotaz. Chtěla bych přestat pomalu kojit, ale dcera mi nechce přijímat UM. Zkouším to už asi 14dní. Zkusila jsem 3 lahvičky, 2 druhy mléka, zkoušela jsem ji ho dát před i po spaní, unavené, neunavené, hladové i přikojené a jen se k ní přiblížím s flaškou s UM tak začne řvát a plivat. Už nevím co dál, poraďte prosím. Malá má 7 měsíců a příkrmům zatím moc nedá. Ani na oběd ani kaši
. Děkuji. PS: z mého kojeného mléko bohužel přibírá velice malinko, proto to UM tak brzy.
@JayLee píše:
nechat vyhladovět to pomohlo u nas
Zkoušela jsem ![]()
@Smailík píše:
Dobrý den maminky, mám dotaz. Chtěla bych přestat pomalu kojit, ale dcera mi nechce přijímat UM. Zkouším to už asi 14dní. Zkusila jsem 3 lahvičky, 2 druhy mléka, zkoušela jsem ji ho dát před i po spaní, unavené, neunavené, hladové i přikojené a jen se k ní přiblížím s flaškou s UM tak začne řvát a plivat. Už nevím co dál, poraďte prosím. Malá má 7 měsíců a příkrmům zatím moc nedá. Ani na oběd ani kaši. Děkuji. PS: z mého kojeného mléko bohužel přibírá velice malinko, proto to UM tak brzy.
Naší ďáblici bude v neděli rok a UM nemůže snad ani cítit. Nechce žádný druh lahvičky…a že jich máme…ani žádnou UM. Vyzkoušeli jsme asi 3 druhy včetně ochucené. Řve jako píchlé prase, když se jí snažíme dát UM místo MM. Takže jsem také docela zvědavá, co kdo poradí ![]()
@Smailík píše:
Dobrý den maminky, mám dotaz. Chtěla bych přestat pomalu kojit, ale dcera mi nechce přijímat UM. Zkouším to už asi 14dní. Zkusila jsem 3 lahvičky, 2 druhy mléka, zkoušela jsem ji ho dát před i po spaní, unavené, neunavené, hladové i přikojené a jen se k ní přiblížím s flaškou s UM tak začne řvát a plivat. Už nevím co dál, poraďte prosím. Malá má 7 měsíců a příkrmům zatím moc nedá. Ani na oběd ani kaši. Děkuji. PS: z mého kojeného mléko bohužel přibírá velice malinko, proto to UM tak brzy.
Ahoj, starší syn se sam odstavil v osmi noc a v deviti den, prikrmy moc nechtel a UM vůbec, taky malo pribyval. Proste UM nechtel.
Kazde dite je holt jiné, porad se s dr, ale benutila bych, akorat ji to vic znechutis.
Dr. poradila pouze nabízet, nabízet, nabízet. Zkoušíme a pořád nic. Akorád se jí to líbí čím dál tím méně. @Martina.N78 Jak jste to prosím řešila? @SKgirl jestli Vám někdo něco poradí budeme rádi, když nám pak napíšete ![]()
@JayLee píše:
jak dlouho byla hlady?
cca 4h víc jsem nezvládla…
@Smailík to mleko nebo jidlo celkove? Krmili jsme oblibenymi jidli pri pohadce, takze nestihl reagovat kolik sni.
Ted ma 16kg/110cm. Uz ji lip, ale jsou dny kdy nutime a hlidame.
Kluk delal scény pekelně dlouho, prvotně nechtěl lahev, pak měl problém i s UM. Lahev mi vzal asi na miliontý pokus od MAM a to jen s dudlem na kaši. Vadilo mu, jakmile mliko teklo samo od sebe, topil se v tom. Mlíko vzal na 3.pokus hipp. Obešla jsem lekarny a vyprodila jsem si vzorky mlík. Chce to výdrž, ať brzy poznáš v čem je zakopaný pes ![]()
Asi moc neporadím, moje děti pijí a pili jakékoliv UM, co zkusit b-komplex, podává se na podporu chuti k jídlu, dávám ho synovi, líp po něm jí
Já bych se na UM vyprdla a spíš zapracovala na akceptování těch příkrmů-k tomu dál kojit.Je to ideální, když miminku už mléko nestačí. Pokud moc nechce baštit, zkoušej do jídla třeba přidávat své mléko, mixuj hodně najemno a do řídké konzistence atd.
Maminky co používáte umělou mléko, potrebuji povzbudit. Nebudu se rozepisovat jak dlouho bojuji s tím, abych mohla kojit…nedopadne to a asi prejdeme k umělé výživě. Dceři je 6 týdnů, od kdy jste na UM vy? Ze tím dceru nijak nepoškodím? Jsem z toho momentálně hodně smutná…jaké jsou vaše příběhy? Díky
Dravče, takových deti co jsou na UM od samého zacatku je…nehrouti se z toho, je to sice skoda ale kdyz to nejde, tak to proste nejde. A uz vubec tim sve dite nepoškodis, to uz vubec! Jen bude UM financne náročné, to je vse, a od 4.mesice zacneš s přikrmama. Bud v pohode a raduj se ze sveho zdravého miminka, to je to nejdůležitější, tak at ti tyhle okamžiky neprotecou mezi prsty
![]()