Umělé mléko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
24.2.17 17:02

Ahoj, my máme mliečko amilk bifido, ja nemám skúsenosť so Sunarom, ale iné značky mi malý odmietal, nechutili mu. Dôležité, aby jej to mliečko chutilo od prvej chvíle, potom to bude radosť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20791
14.11.17 12:31

Milé maminky,

rádi bychom Vám připomněli právě probíhající soutěž Nutrilon. Do soutěže se můžete zapojit ZDE .

Jak? Stačí pokračovat na odkaz a napsat krátkou recenzi na Vaše oblíbené mlíčko =)
Soutěžíme o produkty řady Nutrilon.

Pojďte do toho s námi ;)

Přeji pěkný den :kytka:
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.3.23 16:56

Přchod na jiné mléko

Ahojky holky,
Prosím o radu nebo jakou máte zkušenost Vy
Mám syna 3m, do teďka byl na sunaru premium. Vše v pohodě, bříško už konečně přestalo bolet ale malý mi kakal jednou za 4až 5 dní což se mi zdá hodně. Posledních 14 dni už 3 den se kroutil tak jsem přešla na doporučení na kendamil. Je na něm 3 den a hrůza, koliky a hrozný bolení a dost pláče. To předtím neměl.
Myslíte že mám ještě vydržet ještě pár dní jestli se to nezlepší nebo přejít nebo na jiné mlíčko zas mu to nechci hodně střídat.
Někdo mi říkal že si na to musí střeva zvyknout že je to změna. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.23 16:35

Dobrý den maminky, potřebuji poradit možná i uklidnit. Malá má 3 měsíce je na um zkoušeli jsme různé značky nejvíc nám sedel hipp ha cambiotik jenže Furt se malá kroutila až to přešlo do období kdy mi odmítala jist … doktorka mi doporučila zkusit bez laktozove mléko tak jsme koupili od nutrilonu bez laktozy. první tři dny úplně báječné přestala se kroutit zacla papat jenže teď od pátku porad jen place má až skoro černé tvrdší bobky takové no černozelene bych asi rekla a zase přestává jist pokaždé s ni min a min. Nevím jestli se vrátit zase k tomu hipp nebo ještě vydržet ze to muže byt jen tou změnou mlicka? Prosím o radu nebo jen nějaké zkušenosti. Už jsem zoufalá a to je to teprve druhy den. Jako od narození trpí na bříško více ale jak už to chvíli vypadalo v pořádku těšila jsem se ze už se mi bozatko nebude trápit a zas nic je to možná i horší jak predtim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.5.23 22:27

Zkusila bych UM bez bílkoviny kravského mléka. To by mohlo pomoct. Já jsem kvůli tomuto problému, teda hlavně abych mu předešla, koupila kozí UM od naše mléko. A žádný problém, naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.7.23 01:14

Koukala jsem se na tohle mléko. Přiznám se, že jsem ho neznala. Ale chtěla bych se zeptat… Oni mají i kašičky. Jak ty dětem chutnají? A zasytí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová